Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Trener Cvitanović nakon Intera:

Pobjeda je u ovom trenutku najbitnija

Glavni trener Dinama Mario Cvitanović održao je press konferenciju nakon nastavka pozitivnog niza od 25 utakmica bez poraza i minimalne 1:0 pobjede nad Interom iz Zaprešića.

- Osvojili smo tri boda koje smo najavljivali i željeli. Bila je to jako teška utakmica, bilo je jako teško probiti defenzivni blok Intera koji je bio jako dobro defenzivno orijentiran i koncentriran. Zatvorili su sve kanale i rupe i stali u svojih 20-25 metara. Za razliku od prošle utakmice, kad smo imali više kretnji bez lopte, u ovom dvoboju nismo imali raspoloženih pojedinaca, nismo imali dovoljno dobrih rješenja te igra bez lopte nije bila na razini - komentirao je trener, te nastavio: 

- Potrošili smo se emotivno u prošloj utakmici, ali i protiv ovako defenzivno orijentiranog protivnik imali smo 12 šuteva po golu. Na kraju smo tražili i dobili pobjedu, potpuno zasluženu. Čestitao bi igračima na trudu, pobjedi i ovo je prva utakmica u kojoj protivnik nije stvorio ni jednu izglednu šansu. Utakmice nas uče i ponavljaju se da moramo raditi bez lopte i moramo imati zajedničku ideju, moramo ustrajati, raditi i inzistirati na tome. Pobjeda je u ovom trenutku najbitnija. 

Za kraj se trener osvrnuo na pitanje o Benkoviću riječima: - Benković je dobio poštedu nakon utakmice protiv Istre, stoga je Rrahmani dobio prednost na poziciji stopera jer sam želio vidjeti kako funkcionira na brzoj podlozi.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...