Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Talentirani stoper: Oduvijek sam maštao o ovome

Dinamo nastavlja potpisivati ugovore s najtalentiranijim mladićima iz naše nogometne škole pa je tako potpis na ugovor s prvacima Hrvatske stavio branič Hrvoje Džijan!

Ime i prezime: Hrvoje Džijan

Datum rođenja: 26.6.1996.

Pozicija: Stoper

Nakon što je u utorak profesionalni ugovor s Modrima potpisao Tibor Halilović isto je napravio i godinu dana mlađi Hrvoje Džijan. Hrvoje je Slavonac iz Županje, a u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije: - Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje gdje sam bio više godina da bi potom dobio poziv i prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kada me zvao Dinamo na što nisam dugo razmišljao i došao sam u Zagreb – priča nam mladi stoper.

- Želio bih se puno zahvaliti svojim roditeljima i obitelji koji su me podržavali i cijelo vrijeme bili uz mene. Naravno, hvala i svim trenerima koji su me trenirali jer svaki od njih mi je pomogao u razvoju – kaže Hrvoje koji će za 20-tak dana postati punoljetan. Kada smo mladića koji se dobro snalazi ispred mikrofona pitali "sjećaš li se kako je izgledao tvoj prvi intervju" Hrvoje se sa smiješkom prisjetio: - Kako se ne bi sjećao? Imao sam devet godina, igrali smo turnir i razgovor je bio za Radio Županju, a kada me voditelj pitao "gdje bi jednoga dana volio igrati?" odmah sam odgovorio: "u Dinamu". Taj san mi se ostvario i presretan sam zbog toga je sam oduvijek maštao o ovome.

Hrvoja su rad, talent i odricanje doveli ovdje gdje se nalazi danas, a nastavi li ovako raditi u budućnosti – bit će jedan u nizu Slavonaca koji su odigrali važnu ulogu u sjajnim rezultatima našeg kluba.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...