Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Trener Modrih:

Uz pravi pristup prolazimo dalje

Uoči treninga u Luksemburgu trener Modrih Zoran Mamić najavio je sutrašnju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Fole Esch u kojoj očekuje bolji Dinamo i – pobjedu.

- Trebamo u svim elementima igre biti bolji nego u zadnjih par utakmica i onda ćemo se plasirati u idući krug. Pobjeda nikada ne dođe lako i mora se zaslužiti na terenu; baš svaka. Znamo da je ovo knock-out faza, nema mjesta za popravak i moramo biti pravi. Ponavljam, siguran sam da će ekipa dobro reagirati – rekao je trener Modrih uoči uzvratne utakmice protiv Fole Esch.

- Trebamo u svim elementima igre biti bolji nego u zadnjih par utakmica i onda ćemo se plasirati u idući krug. Ova momčad ima kvalitetu, svi to dobro znamo i siguran sam da će sutra biti puno bolje te da ćemo uz pravi pristup proći dalje – kaže trener pa dodaje: - Znamo da je ovo knock-out faza, nema mjesta za popravak i moramo biti pravi. Ponavljam, siguran sam da će ekipa dobro reagirati.

Modri su u sezonu ušli sa tri remija što nije "bilo po planu": -  Sigurno nije idealno otvoriti sezonu s tri remija, ali nismo mi pretplaćeni na pobjede; koliko god smo kvalitetniji od nekih protivnika. Pobjeda nikada ne dođe lako i mora se zaslužiti na terenu; baš svaka. Treba se svakodnevno truditi, raditi i napredovati pa će doći i rezultati.

Upravo zbog važnosti utakmice u momčad bi se mogla uvući nervoza, no trener je tu jasan: - Ne osjećam pritisak niti to gledam tako. Jednostavno svi znamo važnost utakmice pred nama i tko se nije spreman nositi sa svime što ona nosi ne treba niti igrati sutra – zaključio je trener.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...