Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Ususret finala Kupa za mlađe uzraste

Vjerujemo kako ćemo se mi veseliti

U petak, 18. svibnja,  na rasporedu je finale Kupa Hrvatske za mlađe uzraste koje se održava u Ludbregu. Sve tri Dinamove kategorije, pioniri (U-15), kadeti (U-17) i juniori (U-19) plasirali su se u finale i igraju protiv Hajduka. Dan uoči tih susreta, treneri i kapetani pionira, kadeta i juniora održali su konferenciju za medije. 

Jozo Bandić, trener juniora: - Ovo će nam biti zadnja natjecateljska utakmica u ovoj sezoni, imali smo tjedan dana priprema za nju i 99 posto smo pripremili stvari za finale Kupa. Zahvaljujući komunikaciji s trenerom B ekipe dobili smo dva igrača '98. godišta (Đurasek i Hudećek). Oni su ove sezone mogli igrati juniorsko prvenstvo, ali smo se odlučili igrati s mlađim godištem. S njima ćemo biti još kompaktniji uz dodatnu kvalitetu Ćužea i Špikića koji su se nedavno priključili B ekipi. Bio bi tu i Dinko Horkaš, ali se u posljednjoj utakmici ozlijedio. Idemo odigrati što je bolje moguće. Smatram da Hajduk ima u kombinaciji generacije '98. i '99. nekoliko dobrih igrača. Bit će to utakmica za koju možemo reći da su šanse 50-50. 

Ivan Prelec, trener kadeta: - Pred nama je finale Kupa nakon sezone koja je za nas bila duga i naporna iz razloga što smo igrali na dva kolosijeka. Kako se održava Europsko prvenstvo u Hrvatskoj za tu kategoriju, tako smo kroz čitavu sezonu paralelno servisirali reprezentaciju s našim igračima. Bilo je iznimno puno aktivnosti i zgusnut raspored. To smo stvarno odradili vrlo dobro, čak odlično te sam zadovoljan čitavom sezonom. Prvenstvo, što nam je bio prvi cilj, smo osvojili, dok smo drugi cilj, da se plasiramo u finale Kupa također ostvarili. Pred nama je utakmica kojoj se silno veselimo, uz činjenicu da nam dolazi u trenutku kada nismo kompletni. Od ranije nam nedostaju Dejanović, Tomašković i Šutalo, sad Kotarski popunjava kadar juniora dok je naš kapetan Franjić još upitan za dvoboj. To je sigurno remeteći faktor, oni su bitan dio ekipe, ne samo što su kapetan i dokapetan, već iz zbog njihove uloge u momčadi koja je iznimno bitna. To nam je novi i dodatan izazov. Hajduk je definitivno po kvaliteti al pari s nama, vjerujem da ćemo uživati u utakmici i kako ćemo mi biti ti koji ćemo se veseliti. 

Danijel Erbežnik, trener pionira: - Prvenstvo smo nedavno osvojili, pa bi ovom prigodom čestitao igračima, stručnom stožeru i klubu koji nas je bezrezervno podržavao godinu dana. Očekujem utakmicu kakve su one i inače između Dinama i Hajduka na svim razinama. Znači, tvrda, neizvjesna i natjecateljski izražena. U kompletnom smo sastavu, uspjeli smo sačuvati dečke iako smo igrali na tri kolosijeka ove sezone. Hajduk je dobar, osim nas najbolji u Hrvatskoj. Respektiramo ih, ali ih se ne bojimo. Mi smo Dinamo, i idemo na pobjedu protiv kog god da igramo.

Fran Tomek, kapetan pionira: - Velika je odgovornost i čast biti kapetan Dinama. Ispunio se moj dječački san, stoga ću i u budućnosti trenirati što bolje. Nadam se zanimljivoj utakmici, punoj borbe, želje i htijenja. Jak su protivnik, ali ipak smo mi osvojili prvenstvo. 

Bartol Franjić, kapetan kadeta: - Finale Kupa dolazi nam nakon vrlo naporne sezone, zbog puno reprezentativnih obveza, sad je i EP U-17 iza nas. Uz to odradili smo puno klupskih obveza, svaki tjedan igrali smo po dvije utakmice. To je zapravo još jedan razlog da pokažemo kako nakon svega izlazimo još jači. Kroz reprezentaciju poznajem igrače Hajduka, odlični su igrači. Sigurno će biti dobra utakmica, nadamo se što boljoj našoj igri i očekujem pobjedu. 

Za kraj je, Dario Špikić, kapetan juniora, izjavio: - Nažalost nismo osvojili naslov juniorskog prvaka, rekao bih zbog raznih okolnosti. Iako, igrali smo jako dobro. Idemo sada osvojiti Kup i dokazati koliko zaista vrijedimo i da možemo. Iako postoji, razlika između juniorskog i seniorskog nogometa nije toliko velika. Juniorski nogomet je na dosta visokoj razini. Sutra, naravno, očekujem pobjedu.  

 

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...