Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Osobe s invaliditetom

GNK Dinamo Zagreb

GNK Dinamo posljednjih godina sve više ulaže u odnos s osobama s invaliditetom koje su navijači Dinama i redovni posjetitelji utakmica modrog kluba na Maksimiru kako bi im boravak na stadionu za vrijeme utakmica njihovog kluba učinio što ugodnijim.

Osim poboljšanja infrastrukture od 2013. godine kada je napravljena velika adaptacija stadiona te konstantnog traženja načina za poboljšanje svih aspekata boravka osoba s invaliditetom na stadionu, Dinamo puno ulaže i u izgradnju odnosa s pojedincima i udrugama osoba s invaliditetom. Uz osoban pristup i komunikaciju, sve je više navijača s invaliditetom na utakmicama Dinama, čime se dugoročno radi na sve većoj integraciji osoba s invaliditetom u nogomet, sport i društvo općenito.

SLIJEPI I SLABOVIDNI NAVIJAČI NA MAKSIMIRU

Od svibnja 2017. godine Dinamo u suradnji s Gradom Zagrebom, Udrugom slijepih Zagreb i tvrtkom AS Kongresni servis provodi projekt audio deskripcije utakmica Dinama na Maksimiru za slijepe i slabovidne navijače. Slijepi i slabovidni ljubitelji modrog kluba moći će od sezone 2017/18. na određenim utakmicama svog kluba uživati u prijenosu putem posebnih uređaja, a za sve upite molimo da prvo kontaktirate Udrugu slijepih Zagreb.

Za sva dodatna pitanja na temu pristupa stadionu, ulaznica ili nekih drugih zahtjeva možete se javiti Časnici za osobe s invaliditetom na e-mail: [email protected]