Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Osobe s invaliditetom

GNK Dinamo Zagreb

Osobe s invaliditetom kojima je iz bilo kojeg razloga neophodno parking mjesto kod samog stadiona mogu prije utakmice kontaktirati Dinamov Odjel za ulaznice na e-mail [email protected], a djelatnici kluba će prema odgovarajućem broju slobodnih parking mjesta pokušati za osobe s invaliditetom istima omogućiti ulaz vozilom i parking uz jednokratnu parking akreditaciju.

GNK Dinamo nažalost nije nadležan za rezervaciju parking mjesta za osobe s invaliditetom niti može odrediti prioritet parkiranja na gradskom parkingu, na mjesta označena za vozila s naljepnicom pristupačnosti (za osobe s invaliditetom). Kada su određena parking mjesta u nadležnosti kluba kao organizatora utakmice, klub prema redoslijedu prijave navijača može odobriti određen broj parking propusnica. Broj parking mjesta klub ne određuje samostalno, već u koordinaciji s UEFA-om.

U slučaju da iz organizacijskog razloga klub nije u mogućnosti osigurati parkirno mjesto, postoje pristupne točke stadionu Maksimir ispod zapadne tribine, na koje vozilo može dovesti osobe s invaliditetom prije utakmice te ih čekati nakon utakmice.