Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ulaznice

Za navijače osobe s invaliditetom postoje dvije vrste ulaznica za utakmice GNK Dinamo na stadionu Maksimir:

1. Ulaznice za osobe u invalidskim kolicima

 • besplatne pojedinačne ulaznice za podest za osobe u invalidskim kolicima ispod tribine zapad
 • potrebna prijava za svaku pojedinačnu utakmicu od sezone 2019/20.
 • prijave putem posebne aplikacije na web stranici osi.gnkdinamo.hr
 • prijave se vrše pet do sedam dana prije utakmice, za svaku utakmicu posebno, a TERMINI prijava uvijek su objavljeni na www.gnkdinamo.hr u sklopu vijesti o prodaji ulaznica za sve navijače

2. Ulaznice za navijače s ostalim oblicima invaliditeta 

Pod ostale oblike invaliditeta sapadaju tjelesna oštećenja, slijepi i slabovidni navijači, gluhi i nagluhi navijači, te navijači s intelektualnim poteškoćam.

 • u suradnji s nekoliko udruga, GNK Dinamo ima mogućnost odobriti ulaznice za navijače s invaliditetom, ovisno o vrsti utakmice i tehničkim mogućnostima
 • GNK Dinamo nije obvezan omogućiti besplatne ulaznice, ali može iznimno odobriti zahtjev
 • postoji mogućnost sukladno okolnostima, vrsti utakmice, kapacitetu tribine i individualnim upitima/molbama omogućiti dolazak navijačima s invaliditetom koji ne koriste invalidska kolica za kretanje
 • za osobe s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima predviđen je boravak na tribini (prolazak stepenica), a svaka osoba koja ne koristi invalidska kolica može kupiti ulaznicu za jednu od tribina (na Ticket pointu ili online putem)
 • GNK Dinamo može sukladno sigurnosnim mjerama te specifičnoj infrastrukturi stadiona individualno odlučiti o odobrenju zahtjeva za osobe s invaliditetom

Privremene ozljede

Prema Pravilniku GNK Dinamo o uvjetima prodaje, donosimo detalje o ulaznicama za osobe s privremenim ozljedama.

Privremene ozljede – navijači koji su vlasnici godišne ulaznice i imaju svoje mjesto ili navijači koji imaju pojedinačnu ulaznicu, ili bi kupili pojedinačnu ulaznicu, a nisu osobe u invalidskim kolicima već zbog trenutne ozljede ili zdravstvenog stanja koriste za kretanje neko pomagalo ili štake moraju se obratiti na adresu [email protected] nekoliko dana uoči utakmice.

Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti ISKLJUČIVO uz prethodnu najavu i dozvolu od strane GNK Dinamo. GNK Dinamo nije obvezan osobe s privremenim ozljedama smjestiti na podest za osobe s invaliditetom niti je zbog infrastrukture taj prostor predviđen za navijače koji koriste ortopedska pomagala.


Godišnje ulaznice

GNK Dinamo ne raspolaže godišnjim ulaznicama za podest za osobe u invalidskim kolicima niti postoje godišnje ulaznice za osobe s drugim oblicima invaliditeta.

Svi navijači s invaliditetom koji su pokretni, odnosno mogu biti smješteni na sjedalicama na tribini mogu kupiti godišnje ulaznice na početku svake sezone, prema redovnoj prodaji za sve ostale navijače.


Uskraćivanje ulaznica

GNK Dinamo ima pravo uskratiti besplatnu ulaznicu osobama s invaliditetom koje ne zadovoljavaju procjenu kluba o prikladnosti dozvoljavanja pristupa utakmici bez dodatnih pojašnjenja. Isto tako, odlukom kluba moguće je uskratiti ulaznicu osobama koje nisu zadovoljile kriterije prijave.


Podest za navijače u invalidskim kolicima

Jednokratne ulaznice za osobe s invaliditetom koje za kretanje koriste invalidska kolica su besplatne.

Jedna ulaznica vrijedi za osobu u invalidskim kolicima i osobu koja je u pratnji, dok osoba u pratnji dobije na korištenje akreditaciju za vrijeme utakmice. Ulaznica i akreditacija personalizirane su i glase na ime i prezime. Obavezna je prijava putem aplikacije prije svake utakmice, unutar roka za prijave.

Nisu moguće prijave putem e-maila.

Podest za osobe u invalidskim kolicima nije namijenjen osobama s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima, kao niti osobama koje zbog određene ozljede (gips, longeta) za kretanje koriste ortopedska pomagala (štake...). Molimo da u slučaju ovakvih situacija kontaktirate klub na [email protected].

GNK Dinamo klub može predložiti da osoba u invalidskim kolicima iz sigurnosnih razloga ima pratnju, međutim to nije obavezno. Za osobe u pratnji na podestu su osigurane klupe za sjedenje.


Prijava

Od sezone 2023/2024. za svaku se utakmicu GNK Dinamo na stadionu Maksimir potrebno prijaviti unutar zadanog roka.

Prijave se mogu napraviti putem web stranice osi.gnkdinamo.hr

Na dan utakmice nije moguće dobiti ulaznicu. Isto tako, nije moguće dobiti ulaznicu bez prijave.

Ulaznice za UEFA natjecanja

Za vrijeme UEFA utakmica, kvalifikacije i utakmice grupne faze, klub zbog povećanog interesa objavljuje posebnu obavijest za navijače osobe s invaliditetom koje koriste invalidska kolica te prema maksimalnom kapacitetu ograničava broj prijavljenih navijača na 30, koliko i je sam kapacitet podesta.

Za prijave je prije velikih utakmica potrebno pratiti web stranicu www.gnkdinamo.hr i vijesti o ulaznicama za navijače.

Kapacitet podesta za osobe u invalidskim kolicima: 30


PRIJAVA ZA ULAZNICU

Kod prve prijave za utakmicu potrebno je prilikom prijave priložiti presliku/scan potvrde o invaliditetu, kao i presliku/scan važećeg osobnog dokumenta.

Za sve ostale upite molimo da kontaktirate klub, Odjel ulaznica ili Časnicu za navijače osobe s invaliditetom.


Ulazak na stadion bez ulaznice ili akreditacije

GNK DINAMO putem redarske službe odbit će ulaz gledatelju s kupljenom ulaznicom:

 • ako je gledatelj u posjedu ulaznice bez upisanih osobnih podataka
 • ako je gledatelj u posjedu ulaznice s podacima različitim od podataka iz osobnog dokumenta
 • ako je gledatelj bez važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica, putovnica) kojim može dokazati svoj identitet
 • ako je gledatelj zatečen u neposrednom činjenju nekog od prekršaja navedenih u članku 4. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima ili drugih zakona i/ili Pravilnika o sigurnosti na nogometnim utakmicama
 • ako je gledatelj zatečen u posjedu krivotvorenih ulaznica
 • osobi za koju je uvidom u predočenu ulaznicu utvrđeno da je prigodom kupnje dovela u zabludu ovlaštene osobe GNK DINAMO, zlouporabom vlastitih ili tuđih osobnih podataka ili nekog od osobnih dokumenata

GNK Dinamo ima pravo:

 • zapriječiti ulaz u stadion ili zamoliti da napusti stadion svaku osobu za koju se utvrdi da nema ulaznicu izdanu od GNK Dinamo za pojedinu utakmicu, izdanu na osobne podatke utakmice koja posjeduje tu ulaznicu/akreditaciju
 • Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona

Hrvatska reprezentacija na stadionu Maksimir

Za informacije o ulaznicama za osobe s invaliditetom za utakmice hrvatske reprezentacije na Maksimiru potrebno je kontaktirati Hrvatski nogometni savez.

GNK Dinamo nema veze s organizacijom i distribucijom ulaznica za osobe s invaliditetom za utakmice hrvatske reprezentacije.