Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Konferencijska liga

Matchday informacije za utakmicu Dinamo - Astana

GNK Dinamo u četvrtak 21. rujna u 21:00 sati igra prvu utakmicu grupne faze UEFA Europa Konferencijske lige. Tom prilikom pozivamo sve navijače da nam se pridruže u velikoj fan zoni kod stadiona Maksimir!

Dinamova fan zona bit će organizirana od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu u četvrtak s početkom u 17 sati! 

Kao i uvijek, fan zona će ponuditi raznolik sadržaj za ljubitelje Dinama svih uzrasta. Za utakmicu se zagrijte uz glazbenu podlogu našeg DJ-a u kojoj će se naći i navijački hitovi omiljenog vam kluba, a za dobru atmosferu bit će zadužen službeni voditelj koji će putem razglasa komunicirati i animirati sve okupljene.

Fan zona će obilovati i bogatom ugostiteljskom ponudom uključujući raznoliku ponudu hrane i pića, a za one najmlađe tu su naši animatori kao predvodnici zabavnih sadržajaDinamova maskota lav Plavko uvijek dostupna za druženje i fotografiranjenapuhanci kao i prostor za facepainting u kojem najmlađi navijači mogu ukrasiti lice Dinamovim bojama. Uz to, u prodajnoj kućici koja će poslužiti kao svojevrsni mini Fan Shop moći ćete birati artikle iz aktualnog navijačkog asortimana. 

FOTO: PIXSELL

Središnji događaj dana je naravno, utakmica između Dinama i Astane s početkom u 21:00 sati, dok će vrata stadiona Maksimir biti otvorena dva sata uoči utakmice, u 19:00 sati. Fan zona se otvara u 17:00 sati i traje sve do ponoći!

Navijače pozivamo da što prije budu na svojim mjestima kako bi izbjegli gužvu kod stadiona. Pridružite nam se u fan zoni prije, za vrijeme i nakon utakmice i bodrite plave u Konferencijskoj ligi! 

 

INFORMACIJE O PROMETU 

Na dan utakmice 21. rujna godine u periodu od 06:00 do 24:00 sata prema rješenju PU zagrebačke, a na temelju prethodne suglasnosti Grada Zagreba, na snazi će biti posebna regulacija prometa na sljedećim lokacijama:

- parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, osim za vozila s akreditacijom organizatora 

- parkiralište tržnice Borongaj 

- poligon za obuku vozača Borongaj 

- parkiralište kod bazena Svetice 

- parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir 

- servisna cesta od Budakove ulice od tržnice Borongaj do bazena Svetice, odnosno zapadnog parkirališta stadiona Maksimir

- Hitrecova ulica kao i parkiralište na Hitrecovoj ulici 

- zapadno parkiralište Ekonomskog fakulteta

- južni nogostup maksimirske ceste u dužini sjeverne tribine stadiona Maksimir

Navedeni prostori bit će zatvoreni za sav promet, kao i zaustavljanje i parkiranje vozila, osim za vozila s potrebnim dozvolama i propusnicama.

Copied!