Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Velika svečanost

Otvoren prekrasan fan shop Dinama u Arena Centru

Dinamovi službeni artikli po prvi su put dostupni u jednom trgovačkom centru. Maksimirski je klub ovoga četvrtka produbio sinergiju sa snažnom navijačkom bazom i posegnuo prema simpatizerima sa zapadnog i južnog dijela grada te otvorio novi fan shop. Uz dva već postojeća, jedan podno zapadne tribine na Maksimiru te onaj u samom centru grada u Jurišićevoj 2a, otvoren 2019. godine, plavi su od četvrtka bogatiji za poslovnicu u sklopu najprometnijeg trgovačkog centra u Zagrebu – Arena Centra.

S velikim zadovoljstvom možemo priopćiti kako našu novu poslovnicu krase ekskluzivni dizajn, obogaćen audiovizualnim i multimedijskim sadržajima, a njegove police, naravno, sadrže svu službenu klupsku opremu i suvenire.

Naš tim mjesecima je marljivo radio da bi sve pripreme i predradnje bile kompletirane u roku te kako bismo s jučerašnjim danom ponosno predstavili predivnu novu poslovnicu. Još u srijedu, dan uoči otvorenja, fan shop su obišli klupski čelnici predvođeni predsjednikom Mirkom Barišićem i predstavnicima Uprave koju su, uz predsjednicu Vlatku Peras, činili Darko Podnar i Danijel Tomačić, a prisustvovao je i trener i sportski direktor prve momčadi Ante Čačić, kao i direktori ostalih klupskih sektora.

- Ovaj fan shop pun je pogodak za klub, kad navijač Dinama prošeta poslovnicom i vidi sve detalje s klupskim obilježjima, to u njemu izazove snažnu emociju. Naša ulaganja i naši napori urodili su sjajnim rezultatima, ovim putem zahvaljujem i čestitam svima koji su trudili da se ovaj fan shop otvori i nadam se da će donijeti radost i zadovoljstvo našim navijačima, kazao je na otvorenju predsjednik kluba Mirko Barišić. 

Osim predsjednika, riječ je imao i direktor klupskog marketinškog sektora Tomislav Rukavina. 

- Velika mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti sve na otvorenju novog fan shopa u Arena Centru. Slobodno mogu reći da je ovaj fan shop kruna klupskog ulaganja u prodajne jedinice i ovime se zaključuje investicijski ciklus koji traje već sedam godina, točnije od 2016. Ovim putem se zahvaljujem klupskom vodstvu - predsjedniku Barišiću i Vlatki Peras što su tijekom ovih godina prepoznali vrijednost ulaganja u fan shopove te nam dali stratešku i financijsku podršku. Dizajn ovog shopa prati vizualni identitet posljednjeg otvorenog fan shopa u Jurišićevoj ulici u centru grada. Istaknuo bih poseban multimedijalni centar kojim možemo upravljati direktno iz Maksimirske 128 i na taj način predstavljati svoje sadržaje, promotivne poruke i akcije svim kupcima. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u ovom prekrasnom projektu, kako vanjskim suradnicima, tako i svim ljudima unutar kluba, kazao je direktor Rukavina. 

Službeno otvorenje poslovnice održalo se u četvrtak, program je krenuo u 18 sati, a cijeli događaj privukao je veliki interes navijača i simpatizera hrvatskog prvaka. Dinamo je povodom još jednog velikog klupskog događaja organizirao zabavni program u sklopu kojeg su ispred novootvorenog fan shopa bili voditelj koji je na razglas moderirao cijeli event, DJ koji je brinuo za glazbenu podlogu i dobru atmosferu, a one najmlađe uveseljavala je omiljena klupska maskota Plavko. Najviše pažnje ipak su, očekivano, privukli igrači i zvijezde maksimirske momčadi koji su se od 19 do 20 sati družili s navijačima, potpisivali autograme i nasmijano pozirali za fotografije s obožavateljima.

Program službenog otvorenja potrajat će puna četiri dana, sve do nedjelje 02. travnja. Svakako vrijedi istaknuti kako će sva četiri dana u poslovnici na snazi biti popust od 20% na cjelokupni asortiman artikala, uključujući i one koji su od ranije na sniženju. Za one najmlađe poklonike plavoga kluba najzanimljivija bit će subota, koja će nositi radni naziv „Kids Day“. Toga dana klub će organizirati facepainting, odnosno ukrašavanje lica najdražim klupskim bojama, a za dobru atmosferu brinut će animatori, kao i maskota Plavko koja će ponovno biti pored fan shopa i uveseljavati sve prisutne.

Pozivamo sve da u preostala tri dana službenog otvorenja posjete našu novu poslovnicu, iskoriste popust od 20% i naravno, zabave se uz dodatne sadržaje koje smo vam pripremili!

 

Copied!