Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Dinamo - Hajduk

Priopćenje HNS-a na temu utakmice Superkupa

GNK Dinamo u nastavku prenosi priopćenje Hrvatskog nogometnog saveza na temu utakmice Superkupa Dinamo - Hajduk.

 

S ciljem točnog i pravovremenog izvješćivanja javnosti, Hrvatski nogometni savez, u dogovoru s GNK Dinamom, HNK Hajdukom i Ravnateljstvom policije, objavljuje poduzete aktivnosti u pripremi i provedbi utakmice SuperSport Superkupa između GNK Dinamo i HNK Hajduk, koja će se odigrati 9. srpnja 2022. u Zagrebu.

Podsjećamo da je petnaest dana prije početka utakmice, 24. lipnja 2022., u Ravnateljstvu policije održan sastanak na kojem su, uz predstavnike Ravnateljstva policije, sudjelovale osobe nadležne za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza i klubova sudionika. Na navedenom sastanku je dogovoren broj ulaznica za gostujuće navijače i postignut dogovor da će se odnos između klubova po pitanju ulaznica i pravila ponašanja na stadionu regulirati ugovorom koji će biti potpisan najkasnije 10 dana prije početka utakmice.  

Navedeno se i dogodilo te je danas, 29. lipnja 2022., deset dana prije početka utakmice, sklopljen ugovor između GNK Dinamo i HNK Hajduk, a o čemu su obaviješteni HNS i Ravnateljstvo policije, s napomenom da će HNK Hajduk započeti s personaliziranom prodajom ulaznica, koja će završiti najkasnije dva dana prije početka utakmice.  

O svim daljnjim aktivnostima koje se planiraju provesti traje komunikacija između svih sudionika uključenih u pripremu i provedbu navedene utakmice, pri čemu će se posebice voditi računa o pravovremenom dolasku, potom boravku i odlasku svih navijača, a posebno gostujućih i to u odnosu sigurnosnog definiranja svih detalja plana putovanja (rute kretanja, osvježenja, prihvata, boravka i odlaska).  

O svim važnim detaljima vezanim uz održavanje susreta javnost će biti obavještavana putem službenih stranica svih uključenih u pripremu i provedbu.

Hrvatski nogometni savez

Copied!