Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Trener Cvitanović najavljuje Kup:

Pristupamo maksimalno ozbiljno utakmici s Imbriovcem

Trener Dinama Mario Cvitanović i njegov stožer pripremaju momčad za utakmicu protiv Borca iz Imbriovca (srijeda, 20.9., 15:30h), a dan uoči susreta strateg Modrih najavio je susret 1/16 finala Kupa: - Kup je posebno natjecanje i uvijek je prepun iznenađenja. Nadam se ipak da se to neće nama dogoditi. Pristupit ćemo maksimalno ozbiljno u pripremi, iako i to trenutno nalikuje više vaterpolu ili ragbiju nego nogometu.

Velika količina kiše sigurno negativno djeluje na travnjak na kojem će Dinamo i Borac odmjeriti snage u srijedu:

- Zbog ovakvog vremena moramo mijenjati stvari u koncepciji treninga. Trebao bih se posavjetovati s prijateljem Ratkom Štritofom koji je trener vaterpolista. Ovi su vremenski uvjeti teški za treniranje. Postoji opasnost da se igrači ozlijede, tu je i loš teren koji može prouzročiti razne problem. Ipak, vjerujemo da će sve biti dobro, radimo na tome da riješimo tu utakmicu sutra kako spada. Vidjet ćemo kakvo će biti vrijeme i kakav je teren u Imbriovcu tek kad stignemo tamo. Niti idealni tereni vjerojatno ne bi izdržali takvu količinu oborina. Nadam se da su domaćini dobro pripremili teren, a mi se u svakom slučaju trebamo adaptirati.

Kakvo je stanje u momčadi?

- Atmosfera je jako dobra i radna. Veseli me pristup igrača treninzima, poslu i cilju koji smo zacrtali. Naravno da nam vrijeme otežava posao, ali jako sam sretan i zadovoljan što je sve u Zaprešiću prošlo bez ozljeda. To je veliki plus za našu ekipu.

Tko ne konkurira za utakmicu Kupa?

- Neće konkurirati Ćorić i Matel, a moramo nakon treninga vidjeti da igrače koji su više igrali i koji stalno igraju malo rasteretimo. Moramo biti oprezni i čuvati zdravlje naših igrača. Naravno da svi koji će igrati trebaju dati obol momčadi.

Copied!