Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Petev i Antolić na konferenciji

Radujemo se finalu Kupa, vjerujemo u pobjedu

Photo by: Igor Kralj/PIXSELL

Trener Dinama Ivajlo Petev i kapetan Domagoj Antolić najavili su na konferenciji za medije utakmicu finala Kupa s Rijekom koja se igra u srijedu, 31.5., u Varaždinu: - Pred nama je bitna utakmica Kupa, jako bitna utakmica za nas. Moramo se koncentrirati i biti pravi od početka do kraja. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofej - rekao je Petev dan uoči finala.

Kakvo je stanje s igračima koji su bili ozlijeđeni? - Vidjet ćemo večeras. Nadam se da ćemo moći računati na Antolića, Leškovića i Sigalija. Odlučit ćemo nakon što odrade trening. Livaković je isto imao problem s aduktorom tako da ćemo vidjeti što će biti s njim također nakon treninga.

Dinamo se s Rijekom ove sezone susreo zaista puno puta: - Stvarno se dobro poznajemo. Kako mi njih, tako i oni nas. Bitno je da mi budemo pametni, da se koncentriramo od prve do zadnje minute. Moramo igrati koncipirano i tražiti svaku priliku da zabijemo. Vježbat ćemo sve, pa tako i jedanaesterce. Sutra je novi dan, nova utakmica i idemo po pobjedu.

Kapetan Domagoj Antolić vjeruje u dobru utakmicu: - Radujemo se finalu Kupa, ipak je to najljepša utakmica u sezoni. Ovo je posebno natjecanje. S obzirom na pobjedu 5:2 protiv Rijeke na Maksimiru prije par dana, podignulo se raspoloženje u svlačionici, kao i naše samopouzdanje. Jedva čekamo da počne finale. Nadam se da ćemo utakmicu riješiti prije jedanaesteraca.

 

Copied!