Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

FAVBET logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Jednake mogućnosti

Zaklada Nema predaje postala član EFDN mreže

Nakon što je 2018. godine GNK Dinamo postao punopravni član međunarodne mreže nogometnih klubova i organizacija naziva EFDN, i Zaklada Nema predaje pridružila se u srpnju 2023. godine istoj organizaciji.

Radi se o međunarodnoj mreži klubova i organizacija koje za cilj imaju promociju sporta, nogometa, zdravog načina života, jednakih mogućnosti i ravnopravnosti u svakom smislu.

European Football for Development Network kroz svoj radi, razne akcije, konferencije i projekte osnažuje članove da budu aktivni u svojoj zajednici jer na taj način pomažu pojedincima i društvu općenito, ali ujedno i povezuje klubove s ciljem razmjene znanja i iskustva. Uloga EFDN-a je biti podrška svim klubovima u organizaciji i provedbi društveno odgovornih programa, kao i poticanje na zajedničko korištenje energije nogometa za pozitivne promjene u društvu, naravno, u suradnji s ostalim europskim klubovima. Dinamo je niz godina sudjelovao na međunarodnim konferencijama EFDN-a diljem Europe, a na prošlogodišnjoj održanoj u Budimpešti kroz predavanje je klub predstavio svoj rad u području društveno odgovornog djelovanja.

S obzirom na to da je Zaklada Nema predaje utemeljena kao vrhunac rada u području društveno odgovornog djelovanja kluba kroz posljednjih desetak godina, zaklada će se rado priključiti ovom cijenjenom društvu u svijetu nogometa i sporta.

Od nekih poznatih akcija možemo izdvojiti samo neke u kojima je klub ranije sudjelovao, a koje će sada podržati zaklada. To su ''More than football'' akcijski tjedni tijekom kojih se provode razne aktivnosti za promociju sporta i jednakosti, zatim ''Matchworn shirt'' aukcija nogometnih dresova igrača Dinama od čije je prodaje prihod doniran u humanitarne svrhe. Spomenimo i kampanju ''Show racism the red card'' kroz koju se vodi borba protiv rasizma, ali i niz drugih zanimljivih akcija.

U EFDN mreži koja broji 170 članova mjesto imaju i europski velikani kao što su Barcelona, Bayer Leverkusen, Chelsea, Eintracht, Everton, Inter Milan, Juventus, PSG, Legia i drugi, s kojima će nadamo se biti prilike za suradnju.

Zaklada Nema predaje tako će od sada i kroz svoj rad sudjelovati u svim aktivnostima, zajedno uz GNK Dinamo, te će pokušati dati još veći doprinos u našem društvu.

Copied!