Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Početak priprema

Dinamo krenuo s pripremama za novu sezonu

Nogometaši GNK Dinamo krenuli su s pripremama za novu sezonu. Zoran Mamić odradio je prozivku u četvrtak poslijepodne na stadionu Maksimir gdje će se momčad pripremati za obranu naslova prvaka Hrvatske.
- Prekratko je vrijeme da idemo negdje van Zagreba, ionako smo kratki s vremenom, pogotovo jer u Maksimiru imamo sve uvjete za kvalitetne pripreme. Igrači će biti u režimu s dva treninga dnevno i vjerujem da će sve proteći u najboljem redu – rekao je u uvodu Zoran Mamić.
Tijekom priprema trener Dinama ima namjeru odigrati jednu prijateljsku utakmicu no za sada još uvijek nije definiran protivnik. 
Paralelno s početkom priprema seniorske momčadi, Goce Sedloski sprema juniorsku momčad za završni turnir juniorske Lige prvaka u Nyonu. 
- Imam namjeru prepustiti mu sve igrače s pravom nastupa a koji su dio prve momčadi. To je važno natjecanje i mislim da juniorska momčad treba imati punu podršku – naglasio je Mamić koji je nekim igračima dao dan više odmora te će zapravo u petak ujutro kompletirati kadar s kojim kreće u pripreme.
U četvrtak su se u Maksimir na prozivku javili:
Livaković, Šutalo, Ćuže, Josipović, Moharrami, Marin, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Ivanušec, Daničić, Petković, Menalo, Moro, Theophile, Stojanović, Gvardiol, Dilaver, Kulenović.
Ostatak momčadi, izuzev igrača koji će trenirati s juniorskom momčadi za turnir u Nyonu, priključuju se u petak ujutro kada će se nakon jutarnjeg treninga obaviti testiranje igrača i stručnog stožera na COVID 19 te će se uzimati krv radi nalaza serologije.