Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

KOMENTAR

Gostovanje u Osijeku neće se pamtiti po dobrom

Dinamo je u Osijeku poražen i bez obzira što poraz nikada nije dobar, ipak su neke druge stvari obilježile susret. Krenimo redom, pa recimo da je gostovanje u Gradskom vrtu tradicionalno zahtjevno i tamo se bodovi nikada ne uzimaju lagano.

No, bez obzira na to, Dinamo je bio ta ekipa koja je imala bolje prilike, ali ih nije koristila. Tu govorim o prilici Ademija, šutu Perića i prilici Petkovića.

Trenutak koji je prelomio susret sigurno je isključenje Dilavera. Tada je Osijek preuzeo inicijativu, a Dinamo je još do kraja ostao bez Stojanovića, ali i trenera Bjelice zbog prigovora.

Utakmica kao utakmica bila je vrlo tvrda i u takvim dvobojima detalji uvijek odlučuju. Protiv Dinama svi suparnici idu maksimalno, te je nekad zaista teško igrati u takvim uvjetima.

Ipak, ono što je najviše obilježilo susret teška je ozljeda Dine Perića. Sjajni stoper i aktualni reprezentativac ozlijedio je ligamente koljena, te ga čeka operacija i višemjesečna pauza zbog koje će propustiti i predstojeće Europsko prvenstvo.

Stara izreka kaže da “nevolja nikad ne dolazi sama”, a ovaj slučaj eklatantni je primjer toga. Poraz, nekoliko isključenja i ozljeda važnog igrača nešto su po čemu će se pamtiti ovo kolo.

Periću želimo brz oporavak, a momčadi povratak pobjedama već protiv Intera u idućem kolu.

 

Dario Horvat

Stavovi izneseni u tekstu su osobni stavovi autora i ne odražavaju stav GNK Dinamo. GNK Dinamo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za sadržaj naveden u tekstu, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja iz teksta te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom ovog teksta.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...