Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Početak priprema na Maksimiru:

Modri odradili prvi trening

Igrači Dinama odradili su u nedjelju, 8. siječna, prvi ovogodišnji trening kojim su započele pripreme modrog kluba za nastavak sezone.

Na prozivci i treningu bili su prisutni svi igrači osim sedam prvotimaca koji odrađuju reprezentativne obveze te Leonarda Sigalija koji će se priključiti naknadno.

Trening su na otvorenju ovogodišnjih priprema odradili Gordon Schildenfeld, Ali Karimi, Petar Stojanović, Armin Hodžić, Ivan Božić, Dani Olmo, Paulo Machado, Dino Perić, Ivan Fiolić, Ante Ćorić, Goncalo Santos, Domagoj Pavičić, Alexandru Matel, Adrian Šemper i Marko Lešković, dok su na testiranju bili Filip Benković, Borna Sosa, Bojan Knežević, Davor Lovren, Amer Gojak, Nikola Moro, Marko Mikulić. 

- Naš je jedini cilj na proljeće osvojiti naslov prvaka, to nije nikakva tajna. Započeli smo s pripremama, bitno je da su svi igrači zdravi - rekao je trener Ivajlo Petev nakon prvog treninga, a što je sve dodatno rekao predstavnicima medija pročitajte u originalnom članku.

Leonardo Sigali momčadi će se pridružiti u ponedjeljak, 9. siječnja, dok su odsutni hrvatski reprezentativci Domagoj Antolić, Josip Pivarić, Mario Šitum i Dominik Livaković koji putuju na China Cup, Hilal Soudani koji je s reprezentacijom Alžira na Afričkom kupu nacija, kao i Angelo Henriquez i Junior Fernandes koji su s reprezentacijom Čilea otputovali također na prijateljski turnir u Kinu.

Modri će u ponedjeljak i utorak odraditi po dva treninga, a u srijedu je na rasporedu odlazak u Međugorje na prvi dio priprema. Momčad bi tamo trebala ostati deset dana i odigrati jednu prijateljsku utakmicu nakon čega slijedi povratak u Zagreb pa let prema Turskoj na drugi dio priprema.

Dinamo će odigrati ukupno šest prijateljskih utakmica tijekom ovih priprema. Prva će biti u Mostaru protiv HŠK Zrinjski, zatim slijede tri dogovorene utakmice u Turskoj protiv klubova Zorya Lugansk (Ukrajina), Slovan Bratislava (Slovačka) i Zagłębie Lubin (Poljska). Imena preostala dva kluba još uvijek nisu poznata.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...