Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Najava derbija na Rujevici

Nenad Bjelica: Spremni smo za Rijeku

- Nema odmora, jutro poslije utakmice sa Shakhtarom imali smo odmah trening, krenuli u analizu Rijeke i počeli se pripremati. Siguran sam da ćemo biti spremni za utakmicu i da ćemo pobijediti - rekao je trener Nenad Bjelica uoči polaska momčadi u Rijeku. Dinamo i Rijeka igraju u nedjelju od 17:30h na Rujevici.

- Trebat ćemo puno koncentracije i discipline u igri i ukoliko ponovimo ove naše zadnje utakmice, velike su šanse za pobjedu. Bit će promjena u momčadi u odnosu na ekipu koja je igrala u srijedu.

Komentar na Danija Olma i poziv po prvi put u reprezentaciju?

- Poziv Olmu u A reprezentaciju Španjolske velika je pohvala za sve nas u Dinamu. Olmo je sedmi igrač koji je u zadnjih godinu dana postao A reprezentativac svoje zemlje. Nakon Petkovića, Oršića, Perića, Kadziora, Moharramija, Gojaka, Olmo je sedmi. Uz sve U-21 reprezentativce, Leovca i Hajrovića koje smo vratili u reprezentacije. To je rezultat dobrih rezultata Dinama i dobrog rada svih u Dinamu. Jako smo sretni i ponosni zbog toga.

U kakvom je stanju momčad?

- U odličnom je stanju. Naše igre sve ove zadnje utakmice bile su na vrlo visokom nivou. Suvereno smo pobijedili sve u prvenstvu, prošli dalje u Kupu, odigrali dvije dobre utakmice protiv Shakhtara u kojima smo sigurno zaslužili više od dva boda. Ali to je nogomet, znamo da je to tako. Treba dalje raditi i iz tih iskustava izvući pouke. Ovi momci su pokazali u puno situacija da su mentalno jaki i da se mogu podići iz ovakvih situacija.

Je li ovo jedan od ključnih mjeseci?

- Ključan je svaki. Bez rujna i listopada ne bi bilo sada studenog. Svi su nam bili važni jer da nismo odradili svoje u srpnju i kolovozu, ne bismo sad bili ovdje i pričali o ovim rezultatima i svemu što se događa. Sve je krucijalno, a ekipa je spremna. Jako me raduje povratak u treninge Gavranovića, Gojaka, Majera. Oni nas pojačavaju za zadnjih 8 utakmica i vjerujem da ćemo u tom periodu biti još jači.

Komentar na momčad Rijeke?

- Rijeka je zadnjih godina najveći protivnik Dinama. Ove godine s promjenom trenera malo su posustali, ali to je normalno kod promjene trenera. Možda ekipa ne pohvata sve automatizme od novog trenera, ali vjerojatno će u nadolazećim utakmicama rasti. Iznenadili su nas promjenom sustava prvi put kad su ga promijenili, nakon toga su uvijek igrali 5-4-1. Vidjet ćemo što će napraviti, ali mi ćemo biti spremni za sve što pripreme.

Dinamo i Rijeka igraju međusobno čak tri puta do kraja prvog dijela sezone - dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu:

- Obostrano je zadovoljstvo igrati s Rijekom. Mi imamo širok kadar. Ja kao trener Dinama nemam alibi da govorim da mi je nešto teško. Svi će igrači dobiti šansu i vjerujem da ćemo u tim utakmicama s Rijekom biti bolji. Probat ćemo pobijediti u nedjelju, utakmica je izazov sama po sebi jer je na Rujevici uvijek teško igrati. Atmosfera je uvijek onako dosta temperamentna, ali u takvim utakmicama pokazali smo da smo dobra momčad i da se znamo nositi s tim pritiskom.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...