Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Prijenos utakmice za slijepe i slabovidne navijače

Online audio deskripcija utakmice Dinamo - Genk

U četvrtak je na Maksimiru na rasporedu utakmica 5. kola UEFA Europa lige između Dinama i Genka u kojoj plavi imaju priliku osigurati još jedno proljeće u Europi!

Zbog velikog zanimanja oko ovog projekta te kako bi omogućio prijenos utakmice za što veći broj navijača, klub je za ovu utakmicu organizirao online audio deskripciju za slijepe i slabovidne navijače.

Pozivamo sve zainteresirane navijače koji neće biti u mogućnosti bodriti Dinamo uživo na stadionu da poslušaju audio prijenos utakmice na YouTube kanalu www.youtube.com/GNKDinamoZagreb u četvrtak, 25. studenoga s početkom u 18:45 sati. Snimka će biti dostupna za slušanje i nakon utakmice.

O PROJEKTU AUDIO DESKRIPCIJE

Dinamo od 2017. godine omogućava slijepim navijačima sudjelovanje u projektu audio deskripcije uživo na stadionu Maksimir, a do sada je održano preko 35 prijenosa utakmica. Klub je i u situaciji epidemije koronavirusa nastavio raditi na integraciji osoba s invaliditetom u nogomet i društvo te se okrenuo digitalnim inovacijama kojima pripada i online audio deskripcija utakmica dostupna putem live streama.

Audio deskripcija utakmica za slijepe i slabovidne navijače drugačija je od uobičajenih sportskih (i radijskih) prijenosa iz razloga što se kroz deskriptivno komentiranje i naraciju riječima detaljno opisuju stvari poput ambijenta, izgleda stadiona, dresova igrača, kretanja i same nogometne igre, načina postizanja pogotka i slavlje igrača te sve ostalo što komentatori vide na stadionu.

Komentatori će utakmicu uz pomoć posebne opreme prenositi uživo sa stadiona Maksimir, a prijenos će biti moguće slušati na www.youtube.com/GNKDinamoZagreb.

Uživajte u online audio deskripciji!