Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Obavijest

Priopćenje GNK Dinamo

Obavještavamo navijače i članove kluba da je GNK Dinamo u posljednjih nekoliko mjeseci bio pod nadzorom sportske inspekcije, na temelju podnesene prijave o navodnim nepravilnostima u ustroju i poslovanju kluba. Prema temama nadzora, zaključujemo da su podnositelji predstavnici udruge "članova Dinama", koja već više godina maltretira javnost i klub svojim objedama, lažima i poluistinama, nastojeći pod svaku cijenu destabilizirati Dinamo. Na njihovu žalost, jučer je završeno postupanje sportske inspekcije te provedenim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti iz djelokruga Zakona o sportu. Ako ovom zaključku pridodamo lako provjerljivu činjenicu da je Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o udrugama, onda je sasvim jasno da je još jedan pokušaj ugrožavanja Dinamovog pobjedničkog puta neslavno završio.

Pozivamo sve navijače Dinama da se okrenu sportskim izazovima i postavljenim ciljevima koji su ispred momčadi u novoj natjecateljskoj sezoni te da budu iskrena i prava podrška igračima na putu prema novim pobjedama, trofejima i uspjesima na domaćem i europskom planu.

GNK DINAMO

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...