Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Zimski kamp

PRIPREME | Plavi odradili prvi trening u Rovinju

Igrači Dinama u ponedjeljak poslijepodne stigli su u Rovinj. Zimski pripremni period odnosno dio priprema u dobro poznatom zimskom kampu za plave je počeo istu večer. Prvi trening odrađen je na nogometnom terenu u Rovinjskom selu.

Trener Željko Kopić na pripreme je poveo 27 igrača, dok će se Daniel Štefulj ekipi priključiti kroz nekoliko dana. Na treningu su igrači i stožer u dobrom raspoloženju odradili program predviđen za prvi dan. U planu i programu su intenzivni treninzi, kondicijska priprema, taktička priprema, kao i svi ostali zadaci koje će stožer postaviti pred igrače. Nakon pet dana treninga i testiranja u Zagrebu slijedi ovaj drugi ili središnji dio koji tradicionalno sa sobom nosi i pripremne oglede.

Već sutra, u utorak, s početkom u 14:30h snage će na terenu NK Rovinj odmjeriti Dinamo i slovenski prvoligaški klub Olimpija. Susret je zatvoren za javnost, ali klub je u suradnji s HNTV-om osigurao live prijenos na YouTube kanalu GNK Dinamo te u programu HNTV-a. Po završetku utakmice donosimo komentar trenera.

U nastavku pogledajte kratki video prvog dana priprema plavih u Rovinju. U narednim danima donosimo zanimljive sadržaje i razgovore s igračima i članovima stručnog stožera.