Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Superkup

Puno bi nam značila pobjeda protiv najvećeg suparnika

Željno čekamo Superkup, svi znamo kako je prošlo zadnje finale Kupa protiv Rijeke, još nas i danas boli taj poraz, ali Rijeka je u bolja i zasluženo pobijedila, istaknuo je Dinamov trener Nenad Bjelica najavljujući ulazak u sezonu i lov na prvi trofej.

Maksimirski će nogometaši u subotu u 20 sati dočekati Rijeku u borbi za Superkup i pritom, kako posebno ističe sam trener, nastojati uzvratiti bijelima za poraz u nedavnom finalu Kupa gdje su Riječani slavili s 3:1. Štoviše, zadnji Superkup odigran je 2014. godine, i to između istih suparnika, a pokal je odnijela momčad s Kvarnera. Od tada je Dinamo osvojio tri, a Rijeka jednu dvostruku krunu što znači da od 2014. pa sve do ove godine niti nije bilo borbe za Superkup.

– Mogu samo reći da smo se dobro pripremili, a iako nismo kompletni za subotnju utakmicu, vjerujem da ćemo biti bolji od Rijeke – dodao je trener Bjelica.

Još uvijek je upitan nastup kapetana Arijana Ademija.

– Imamo još praktički dva cijela dana do utakmice pa ćemo vidjeti kako će ragirati na treninzima. Tek ćemo tada odlučiti hoće li Ademi igrati ili ne. Ostali? Dilaver sigurno neće nastupiti, bit će spreman za 10, 15 dana. Isto vrijedi i za Moharramija. Vidjet ćemo što će biti s Theophileom, kako će reagirati na treningu. Neovisno o svemu tome, imamo dovoljno igrača i oni koji istrče dat će sve od sebe i vjerujem da će pokazati da smo bolji od Rijeke.

Momčadi se nisu puno promijenile u odnosu na nedavni međusobni okršaj u finalu Kupa.

– Točno je. Ni kod njih niti kod nas nije bilo previše dolazaka niti odlazaka. Znamo se jako dobro. Pogledali smo neke njihove pripremne utakmice, a vjerujem da su i oni pogledali naše. Hoće li oni u subotu igrati onako kako su igrali na pripremama ili, pak, kao u finalu Kupa, nećemo znati dok ne počne utakmica. Ali, bit ćemo spremni za svaku varijantu.

Koliko će ovaj Superkup biti dobra priprema za ulazak u nove prvestvene i europske dvoboje?

– Svaka je utakmica važna, a ova još donosi i pokal. Osim toga, puno bi nam značila pobjeda protiv našega najvećeg suparnika u Hrvatskoj zadnjih godina. To bi nam bio i dodatni vjetar u leđa za ono što nas čeka, a to je gust program, puno utakmica. Nadam se da smo na dobroj razini, i pripremne su utakmice pokazale da dosta dobro izgledamo – zaključio je trener Bjelica.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...