Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Pripreme u Rovinju

Trener Petev o momčadi i pripremama

Po dolasku u Rovinj glavni trener Dinama Ivajlo Petev kratko je prokomentirao početak priprema, neke promjene u kadru, kao i to što sve čeka Modre u Rovinju.

- Promijenili smo lokaciju zbog vremena, bilo me strah da će propasti naši planovi zbog teških vremenskih uvjeta i terena u Međugorju. Ovdje je toplije, imamo reflektore na terenima za popodnevni trening, bit će nam lakše raditi. Mislim da je ovo bolja opcija, naravno da mi je žao što nismo mogli ići u Međugorje. Nadam se da će biti prilike na proljeće da se iskupimo - rekao je trener o promjeni mjesta priprema i dolasku u Rovinj.

Igrači koji su doputovali u Rovinj: Mikulić, Zagorac, Matel, Stojanović, Sigali, Benković, Lešković, Schildenfeld, Ćorić, Perić, Soldo, Sosa, Moro, Knežević, Gojak, Pavičić, Machado, Karimi, Goncalo, Fiolić, Lovren, Olmo, Hodžić, Mihaljević

Modri su u Međugorju trebali odigrati prijateljsku utakmicu s HŠK Zrinjski iz Mostara, međutim kao i dolazak utakmica je također otkazana. Hoće li Dinamo ipak odigrati neki susret u Rovinju u terminu koji je bio rezerviran za dvoboj u Mostaru? - Postoji mogućnost za prijateljsku utakmicu ovdje u Rovinju, ali još ništa nije dogovoreno. Vidjet ćemo idućih dana, razmišljamo. Termin utakmice svakako će biti 18. siječnja, a dan nakon toga vraćamo se u Zagreb.

- Ovo je bitan dio priprema. Bit će trčanja, odradit ćemo vježbe snage, puno će treninga biti s loptom, nećemo ništa izostaviti jer moramo što bolje odraditi pripreme - najavio je trener koji će pred svoje igrače postaviti velike zahtjeve u ovom važnom periodu prije nastavka borbe za trofeje.

PROMJENE U MOMČADI

Što se tiče igrača koji su doputovali u Rovinj, na popisu se nalazi 24 igrača, dok su u modroj svlačionici dvije novosti: Odlazak mladog Adriana Šempera na posudbu u Lokomotivu i vraćanje 29-godišnjeg vratara Danijela Zagorca iz Lokomotive u Dinamo, kao i dolazak mladog Filipa Mihaljevića iz B momčadi u prvu momčad: - Mislim da smo dobro napravili. Pametna je odluka što će Šemper braniti za Lokomotivu, bitno je da stalno brani. - rekao je Petev o promjenama na golu Dinama pa nastavio o momčadi: - Nema nekoliko reprezentativaca koji će nam se priključiti kasnije, poveli smo 24 igrača u Rovinj. Kod Božića koji je ostao u Zagrebu problem s mišićem traje zapravo već godinama i treba se izliječiti do kraja. Ozljeda nije mala, premlad je i nećemo riskirati da ga izgubimo na duži period. Tu je zato mladi Mihaljević koji je došao iz naše B momčadi. Imamo puno mladih igrača s velikim potencijalom, vidjet ćemo kako će ići pripreme - rekao je trener o popisu igrača koji su mu na raspolaganju u Rovinju.

U momčadi trenutno nedostaju hrvatski reprezentativci Antolić, Pivarić, Livaković i Šitum, Soudani koji nastupa za Alžir na Afričkom kupu nacija te reprezentativci Čilea Henriquez i Fernandes.

 

Popis igrača u Rovinju:

Mikulić, Zagorac, Matel, Stojanović, Sigali, Benković, Lešković, Schildenfeld, Ćorić, Perić, Soldo, Sosa, Moro, Knežević, Gojak, Pavičić, Machado, Karimi, Goncalo, Fiolić, Lovren, Olmo, Hodžić, Mihaljević

Nedostaju:

Božić (ozljeda), Antolić, Pivarić, Šitum, Livaković (reprezentacija Hrvatske), Soudani (reprezentacija Alžira), Henriquez i Fernandes (reprezentacija Čilea)

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...