Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Ulaznice za uzvrat u Budimpešti

U nastavku donosimo informacije o ulaznicama za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka Ferencvarosi TC – GNK Dinamo koja je na rasporedu u utorak, 13. kolovoza, s početkom u 20:00h na Ferencvarosi stadionu u Budimpešti.

GNK Dinamo dobio je na raspolaganje za svoje navijače 1270 ulaznica za gostujući sektor stadiona u Budimpešti, a cijena ulaznice iznosi 65 kuna.

Ulaznice za utakmicu moguće je kupiti isključivo putem GNK Dinamo i to isključivo na Ticket pointu u Zagrebu, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta prilikom kupovine.

Radno vrijeme Ticket pointa:

Petak, 9.8. od 11 do 19 sati

Subota, 10.8. od 11 do 19 sati

Nedjelja, 11.8. od 11 do 19 sati

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Ulaznicu nije moguće kupiti uz predočenje zdravstvene iskaznice, pokaza i sličnih dokumenata.

Jedna osoba može kupiti maksimalno 10 ulaznica, a za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći osobni dokument. Nakon kupovine ulaznica nije moguće promijeniti osobne podatke na ulaznici, niti je moguće tražiti povrat novca. Svaki navijač treba imati ulaznicu izdanu od strane organizatora i kupon koji će biti priložen uz ulaznicu prilikom kupovine. Uz navedeno (ulaznica i kupon) potrebno je imati važeći osobni dokument, a podaci s kupona trebaju biti istovjetni podacima iz osobnog dokumenta. Bez poštivanja navedene procedure neće biti moguće ući na stadion u Budimpešti.

Na ulazima na stadion u Budimpešti organizator će, uz asistenciju redarske službe GNK Dinamo, provjeravati istovjetnost osobnih podataka istaknutih na ulaznicama i osobnih dokumenata navijača koji ulaze na stadion.


GNK Dinamo uskoro će objaviti dodatne informacije za navijače Dinama za utakmicu u Budimpešti.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...