Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije uoči utakmice

Upute za navijače Dinama u Lisabonu

GNK Dinamo u nastavku donosi važne informacije za navijače Dinama uoči uzvratne utakmice osmine finala UEFA Europa lige Benfica - Dinamo, u četvrtak, 14.3. u 20h po lokalnom vremenu u Lisabonu (21h po hrvatskom vremenu).


Dragi navijači, kako bismo vam olakšali snalaženje tijekom boravka u Lisabonu u nastavku donosimo prijevod uputa BENFICA SL za gostujuće navijače.

Kao mjesto okupljanja predlažemo gradski trg „Terreiro do Paço“, to je centralni trg na obali okružen kafićima i trgovinama. Da bi na vrijeme stigli na utakmicu preporučamo vam da oko 17:00 sati krenete prema stadionu. Za dolazak do stadiona predlažemo javni prijevoz. Između ponuđenih mogućnosti preporučamo metro, za koji je obavezna prijevozna karta. Ovisno za koju se kartu odlučite ona vrijedi dva ili tri dana i uključuje metro, autobus i tramvaj.

Koristeći „azul“ (plavu) liniju metroa možete od stanice „Terreiro do Paço“ do stanice  "Colégio Militar" stići za manje od 30 minuta, ona je cca 400 metara udaljena od stadiona LUZ.

Dolaskom do "Colégio Militar", sljedeći žutu liniju (prilog br. 2), doći ćete do ulaza za gostujuće navijače.

Tijekom boravka na stadionu nužno je pridržavati se stadionskih propisa. Zabranjeno je korištenje megafona i bubnjeva, a posjedovanje i paljenje pirotehnike je kazneno djelo.

Predlažemo da na stadionu budete između 18:15/18:30 sati, kako bi na vrijeme stigli na utakmicu. Zbog sigurnosnih razloga i sprječavanja unošenja zabranjenih predmeta svi navijači na ulazu u stadion bit će pregledani od strane zaštitara.

Gostujući sektor nalazi se na 3. razini u narančastoj i ljubičastoj zoni (mapa stadiona). 

POSEBNA NAPOMENA

Prema odluci domaćina i organizatora Benfica SL, gostujućim navijačima odnosno navijačima GNK Dinamo koji imaju važeće ulaznice za sektore 10, 11 i 28A neće biti dozvoljeno ući na te sektore zbog sigurnosnih razloga jer su to sektori rizičnih navijača BENFICA SL.


LOKACIJA STADIONA

Sport Lisboa e Benfica
Av. Eusébio da Silva Ferreira,
1500-313 Lisboa PORTUGAL
 


Zabranjeni oblici ponašanja:

Kretanje područjima ograničenog pristupa, bacanje različitih objekata na teren, penjanje po ogradama i zidovima, uporaba pirotehnike, pušenje u krugu stadiona, uništavanje stadionske imovine, prekrivanje reklamnih panoa s bannerima i zastavama, preprodaja ulaznica bez dozvole organizatora, neovlašteno snimanje i prijenos snimki, prekrivanje lica s ciljem prikrivanja identiteta, ulazak na Stadion pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava

Zabranjeni predmeti:

Materijali s porukama koje sadrže pogrdne, rasističke ili uvredljive sadržaje, oružje bilo kakvog oblika, zapaljivi i eksplozivni predmeti te bilo kakav oblik pirotehnike, stakleni predmeti, alkoholna pića, stupovi za bannere i zastave, laseri, mehanički instrumenti za proizvodnju buke (megafon), torbe, video kamere i profesionalni fotoaparati, megafon i bubnjevi

BENFICA SL ima na raspolaganju prostoriju u koju se odlažu oduzeti/zabranjeni predmeti i koje je moguće preuzeti ponovno nakon završetka utakmice.

Bilo kakvo kršenje gore navedenih odredbi može rezultirati izbacivanjem sa Stadiona bez mogućnosti kompenzacije i povrata novca od ulaznice. 


PROMETNE INFORMACIJE

 

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...