Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Svečano otvorenje

Uskoro: GNK Dinamo otvara novi fan shop na jugozapadu grada!

GNK Dinamo s ponosom obavještava sve navijače i simpatizere kako će uskoro otvoriti novi, ukupno treći fan shop s raznolikom ponudom za svoje navijače.

Već desetljećima plavi na sportskom planu nižu brojne uspjehe, kako na domaćim travnjacima, tako i na onim elitnim europskima, a kao što i priliči najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu, Dinamo nudi brojne dodatne sadržaje za svoje navijače. Uz fan shop podno zapadne tribine na Maksimiru i onaj u samom centru grada na adresi Jurišićeva 2a, Dinamo će uskoro imati još jedan, treći fan shop, koji će biti smješten u kompleksu Arena Centar na zapadnom dijelu grada.

S veseljem možemo priopćiti kako će Dinamovi službeni artikli ovim potezom po prvi puta biti dostupni u jednom trgovačkom centru te kako će klub na taj način posegnuti prema još većem broju navijača i poklonika u hrvatskoj prijestolnici. S veseljem možemo priopćiti i da će novi fan shop imati najsuvremeniji ekskluzivni dizajn te kako će biti opremljen svom klupskom opremom i suvenirima, a krasit će ga i audiovizualni i multimedijski sadržaji.

Fan shop se otvara u četvrtak 30. ožujka, a program će trajati do nedjelje 02. travnja, pri čemu će svakog dana povodom otvorenja biti organizirane dodatne zanimljive aktivnosti za sve posjetitelje, a sve kupce u navedenom razdoblju očekuje i 20% popusta na cjelokupni asortiman, uključujući i artikle koji su od ranije na popustu. 

DRUŽENJE S IGRAČIMA, FOTOGRAFIRANJE, ZABAVNI SADRŽAJI

četvrtak 30. ožujka počinje program službenog otvorenja. Aktivnosti počinju od 18 sati, pri čemu će u fan shopu biti organizirano druženje s igračima Dinama koji će dijeliti autograme i fotografirati se s navijačima. Dobru atmosferu ispred same poslovnice osigurat će voditelj koji će putem razglasa moderirati kompletan program, DJ koji će se pobrinuti da navijači uživaju u popularnim hitovima i naravno, naša omiljena klupska maskota Plavko koji će biti dostupan za fotografiranje s najmlađima.

Subota 01. travnja predviđena je za one najmlađe. Naime, treći dan službenog otvorenja nosi naziv "Kids Day", a ispred naše poslovnice između 11:00 i 13:00 sati ponovno će biti naša omiljena maskota Plavko, kao i animatori koji će brinuti za dobru atmosferu i zabavu u svakom trenutku. Uz to, ispred novootvorene poslovnice će biti organiziran facepainting za sve one koji žele ukrasiti lice najdražim bojama - bojama Dinama.

Za sve ostale informacije povodom službenog otvorenja pratite naše društvene mreže - Facebook, Instagram i Twitter kanale. 

Klub poziva sve navijačice i navijače da se pridruže otvorenju novog fan shopa Dinama u Arena Centru na adresi Ulica Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, 1. kat od četvrtka 30. ožujka do nedjelje 02. travnja. Uživajte u shoppingu uz 20% popusta, raznolikim sadržajima, druženju s igračima i aktivnostima koji će zabaviti sve navijače bez obzira na dob.

Zakoračimo zajedno u novo poglavlje plavoga kluba!