Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dodatni sadržaj

Zabavne aktivnosti za djecu na utakmici Dinamo - Rijeka

U sklopu 26. kola SuperSport HNL-a Dinamo će na stadionu Maksimir dočekati Rijeku, a za tu utakmicu pripremili smo neke posebne aktivnosti za najmlađe navijače koji će u 17:30 s tribina bodriti plave.

FAN ZONA TRIBINA SJEVER GORE

Na tribini sjever gore, naše najmlađe navijače dočekati će maskota Dinama, simpatični lav Plavko uvijek spreman za druženje i zabavu. Također, na istoj tribini bit će organiziran besplatan facepainting kako bi se svi strastveni navijači što bolje pripremili za utakmicu i navijanje za svoju momčad. Za one najstrastvenije pripremili smo i nagrade, pa će tako najglasniji navijači imati priliku osvojiti zastavicu kluba.

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD GORE

Na tribini Zapad gore bit će otvoren punkt s foto kornerom i facepaintingom, a tijekom utakmice također se može očekivati posjet lava Plavka i animatora sa zastavicama.

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD DOLJE

Na tribini Zapad dolje navijači će se moći osvježiti u korneru Coca-Cole, fotografirati s Plavkom ili se ukrasiti obilježjima kluba. Također, s računom iz Fan shopa ili računom za konzumaciju na ugostiteljstim punktovima Plavog kornera - s uvjetom da datum izdavanja računa bude 19.03.2023. - navijači će imati priliku testirati svoje vještine i u Cash Boxu uhvatiti vrijedne nagrade. Cilj igre je u zadanom vremenskom roku uhvatiti što više letećih kupona i tako pokušati osvojiti privjesak, vezicu, loptu ili dres s potpisom legendarnog kapetana Arijana Ademija. Jedan račun omogućava jedan pokušaj za osvajanje nagrade.

Ponosno istaknite boje voljenog kluba i budite glasna podrška momčadi. Bodrite plave na tribinama Maksimira na putu do još jedne pobjede!