Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ženski nogometni klub "Dinamo"

Ženski nogometni klub Dinamo Zagreb osnovan je 24. lipnja 2016. godine u Zagrebu. Seniorska ekipa natječe se u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za žene (1. HNLŽ) i Hrvatskom nogometnom kupu za žene, dok se pod nazivom ŽMNK Dinamo Zagreb natječe i u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene (1. HMNLŽ), kadetska i pionirska ekipa natječu se u Prvim hrvatskim nogometnim ligama za kadetkinje, odnosno, pionirke (Prva HNLŽ – kadetkinje i Prva HNLŽ – pionirke). Mlađe pionirke natječu se u ZNK – ŽENSKA LIGA – Mlađe pionirke, a limačice u ZNS – ŽENSKA LIGA – Limačice.

KONTAKT:

tel./fax.: +385 1 6571 999

mob.: +385 98 1600 514

web: znkdinamo.hr

 

Atletski klub "Dinamo - Zrinjevac"

AK Dinamo - Zrinjevac osnovan 1945. godine, a od 1951. godine pod imenom Dinamo (do tada Sloga pa Zagreb) nesumnjivo je nositelj razvoja vrhunske hrvatske atletike u svim disciplinama i svim starosnim uzrastima od samog početka djelovanja.

Momčadski prvaci u krosu 1948., 1988. i 1989. godine, u samom vrhu seniorske atletike 60-ih i 70-ih godina, redoviti sudionici tadašnje savezne lige najčešće i sa svim momčadima. U neovisnoj Hrvatskoj u 15 godina Klub je osvojio 9 momčadskih naslova u konkurenciji seniora, 12 sveukupnih pobjeda u krosu te u svoje vitrine donosi 11 pobjeda u Kupu sveukupno.

Juniori kluba osvajaju 1999. godine u Londonu u konkurenciji predstavnika atletskih velesila naslov europskih prvaka.

U klupske uspjehe upisano je 80 seniorskih naslova prvaka bivše Jugoslavije, preko 120 naslova prvaka Hrvatske od samostalnosti, 5 zlata na Mediteranskim igrama, 25 na Balkanskim igrama.

Dvanaest sudionika na Olimpijskim igrama među pet finalista, zlatnom i brončanom medaljom s europskih prvenstava do sada su bili najveći pojedinačni dometi članova kluba Dinamo Zrinjevac. Povijesni je uspjeh u kolovozu 2012. godine na Olimpijskim igrama u Londonu postigla bacačica diska Sandra Perković. Mlada hrvatska atletičarka osvojila je zlatnu medalju hicem na 69.11 metara, ujedno i prvu žensku zlatnu medalju na ljetnim Olimpijskim igrama od osamostaljenja Hrvatske.

 

Atletski klub "Agram"

AK AGRAM za osobe s invaliditetom osnovan je 2. prosinca 2004. godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Uspješan atletski klub sportaša s invaliditetom Osnovan 2004. godine kao prvi atletski klub za osobe s invaliditetom.

- Sportaši s poteškoćama u kretanju, amputirci, slabovidni i oni s cerebralnom paralizom

- Oko 100 sportaša

- Trofeji na raznim državnim i svjetskim natjecanjima (zlatna medalja na Svjetskom kupu u Assenu (2006. Marija Iveković i Vedran Lozanov), srebrna medalja u Pekingu (2008., Branimir Budetić), zlatna medalja na Svjetskom kupu u Brazilu (2007., Marija Iveković), bronca u Londonu (Paraolimpijske igre 2012., Branimir Budetić), srebrna medalja u Londonu (Paraolimpijske igre 2012., Zoran Talić)

- 2006. godine klub je nagrađen Peharom „Franjo Bučar“ – najvišim priznanjem Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.