Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

INFO KUTAK

Koncem aktualne sezone 2023/24. klub pokreće projekt „Dinamovo“. Cilj akcije je povezivanje GNK Dinamo s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača GNK Dinamo dosegnula nikad višu razinu. Postanite dijelom naše obitelji i budite naš 12. igrač na utakmicama. Svatko od vas važan je dio naših uspjeha.

Ovom plemenitom akcijom pokušavamo stvoriti simbiozu našeg kluba i navijača. Krajnji su ciljevi maksimalno povećati plavu obitelj prikupljanjem novih članova kluba i na razne načine prikupiti financijska sredstva koja ćemo iskoristiti za donaciju zaklade "Nema predaje" prema nekoj lokalnoj organizaciji, udruzi ili klubu u svrhu promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću.

Projekt "Dinamovo" sastojat će se od niza evenata širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. U svemu svakako prednjače nogometni turniri koji će biti organizirani u dvije kategorije - školski/dječji turniri za mlađe uzrasne kategorije, te turniri za punoljetne članove kluba. Najuspješnije momčadi na spomenutim turnirima bit će nagrađene. 

Uz natjecateljski duh, prisutne će biti i raznorazne atrakcije, od bogate ugostiteljske ponude, preko igraonica i radionica za djecu i odrasle u obliku kvizova, raznih nagradnih igara i lova na blago, sve do mini nogometnih poligona i natjecanja koja će biti organizirane tijekom pauza od odigravanja nogometnih utakmica na organiziranim turnirima. 

Naravno, na svakom eventu ćete imati priliku upoznati nekolicinu Dinamovih prvotimaca, koji će uljepšati veselu prigodu, dijeliti autograme, fotografirati se s obožavateljima, a na koncu i dodijeliti nagrade najuspješnijim momčadima na nogometnim turnirima. 

U svakom kvartu kojeg posjetimo, imat ćemo i poseban kutak s prodajnim kućicama, punktovima naše zaklade "Nema predaje", kao i kućicama u kojima ćete moći postati članom plave obitelji. Svaki event završit ćemo besplatnim koncertom za navijače.