Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

TURNIR ZA PUNOLJETNE ČLANOVE

Jedna od glavnih atrakcija svakog eventa u sklopu projekta "Dinamovo" svakako će biti nogometni turniri za odrasle članove kluba. 

Prvi turnir održan je na premijernom eventu u Dubravi na betonskom igralištu OŠ Vjenceslava Novaka na adresi Vile Velebita 15a, 19. svibnja 2024. godine.   

PRIJAVE I KOTIZACIJE

Svi igrači koji će nastupiti na turniru moraju imati aktivno članstvo u GNK Dinamo. Prijave za sudjelovanje na turniru šalju se na email adresu [email protected]. Za potpunu prijavu potrebno je poslati imena i prezimena te broj članske iskaznice svih članova momčadi, te kontakt broj kapetana ekipe. Na turniru može sudjelovati 12 momčadi, a svaka momčad mora se sastojati od minimalno osam, a maksimalno deset igrača. U slučaju da netko od članova momčadi nema aktivno članstvo u GNK Dinamo, učlaniti se može online putem.

Nakon obavljenog procesa online učlanjivanja, članstvo će postati aktivno sljedeći radni dan. Slijedom toga, ako netko iz momčadi nije aktivan član u trenutku prijave na turnir, uz njegovo je ime potrebno napomenuti kako je učlanjen online putem uz preduvjet da kompletira navedeni proces. Prvih 12 prijavljenih ekipa čiji članovi ispunjavaju sve navedene uvjete za sudjelovanje na turniru, dobit će na svoj kontakt podatke za uplatu kotizacije.

Kotizacije po momčadi iznose 150 eura i bit će humanitarnog karaktera te će biti dodijeljene našoj zakladi "Nema predaje", koja će ih potom donirati izabranoj organizaciji, udruzi ili klubu koji djeluju lokalno na području na kojem će biti održan pojedini event, a s ciljem promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću.

PROPOZICIJE TURNIRA

Na turniru može sudjelovati od osam do 12 momčadi, a svaka momčad mora se sastojati od minimalno osam, a maksimalno deset igrača. Momčadi će biti podijeljene u dvije skupine do četiri, a u svakoj skupini bit će po tri do četiri momčadi. Unutar jedne skupine sve momčadi moraju međusobno odmjeriti snage, a prolazak skupine i polufinale, ovisno o broju momčadi na turniru, mogu izboriti pobjednici skupina ili u drugom slučaju pobjednici i drugoplasirani.

Utakmice traju 25 minuta bez prekida, odnosno bez klasičnog poluvremena. Kada lopta napusti granice igrališta, aut se izvodi nogom i to s aut-linije. Prilikom gol-auta vratar loptu u igru vraća isključivo ubacivanjem rukom iz svog kaznenog prostora. Izvan kaznenog prostora vratar će se tretirati kao igrač i neće smjeti igrati rukom. Svako namjerno vraćanje lopte vrataru, prilikom čega isti uhvati loptu u ruke, sankcionira se indirektnim udarcem s linije kaznenog prostora. Pogodak postignut pri izvođenju početnog udarca neće se priznati. 

 

ODREĐIVANJE PLASMANA

Kod plasmana po skupinama gleda se:

1. Broj osvojenih bodova

2. Međusobni susret

3. Gol razlika

4. Više postignutih golova

*U slučaju da se prema nijednom od navedenih kriterija ne može odrediti bolja momčadi, momčad koja će proći dalje odredit će se nasumičnim odabirom*

U polufinalnim susretima, te utakmicama za treće mjesto i finalu, u slučaju neodlučenog ishoda odmah se pristupa raspucavanju sedmeraca. Iz svake ekipe se određuju trojica izvođača. U slučaju da nakon tri udarca sa svake strane bude neriješeno, određuje se po jedan igrač iz svake momčadi, a zatim se ide u raspucavanje do pobjede. Na turniru mogu nastupiti ISKLJUČIVO punoljetni igrači koji posjeduju člansku iskaznicu GNK Dinamo. Svi voditelji momčadi moraju poštivati satnicu početka utakmice budući da je svaki event ograničen vremenom. Dodjela nagrada je odmah nakon završenog seniorskog finala u 19:40 h.

 

Nagrade će biti uručene trima prvoplasiranih momčadi: 

1. mjesto: nagrada u vrijednosti od 3.000 eura + pehar

2. mjesto: nagrada u vrijednosti od 1.500 eura + pehar

3. mjesto: nagrada u vrijednosti od 500 eura + pehar

 

*Za možebitne ozljede organizator ne snosi nikakvu odgovornost*


REZULTATI TURNIRA ZA PUNOLJETNE ČLANOVE U DUBRAVI (19.05.2024.):

1. mjesto – Elektro Pižeta

2. mjesto – Pizza Factory

3. mjesto – Mata ograde