Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Izvršni odbor odlučio: Zoran Mamić trener, Vlak direktor škole!

Uoči današnje Skupštine sastao se Izvršni odbor GNK Dinamo i donio odluku kako će dosadašnji sportski direktor Zoran Mamić preuzeti ulogu trenera!

Vlak direktor nogometne škole

Izvršni odbor je odlučio kako će legenda Dinama, naš bivši igrač i trener, Marijan Vlak biti direktor naše nogometne škole! Članovi Izvršnog odbora smatraju kako znanje, iskustvo i predanost poslu, ali i golema ljubav prema Dinamu Marijana Vlaka čine idealnim za ovu vrlo važnu poziciju. Novi direktor škole je također potpisao ugovor na dvije godine.

Izvršni odbor kluba tako je donio odluku koja je nakon očiglednih pomaka u igri i dobrih prezentacija Dinama posljednjih tjedana bila i očekivana. Podsjetimo, Zoran Mamić preuzeo je ulogu trenera krajem listopada te je u 12 utakmica upisao sedam pobjeda, dva remija i tri poraza. Modri su pod njegovim vodstvom povećali prednost ispred konkurencije u prvenstvu, na pragu su polufinala Kupa dok je u europskim utakmicama, unatoč izostanku bodova, momčad izgledala bolje nego na početku natjecanja. Naravno, iz posljednjih tjedana posebno u sjećanju ostaje veličanstvena utakmica i najveća pobjeda Modrih u povijesti Republike Hrvatske protiv Hajduka.

- Zoran će vršiti ulogu managera kao što je to u Engleskoj što znači da će objediniti funkcije trenera i sportskog direktora - objasnio je na Skupštini izvršni predsjednik Zdravko Mamić
dok je novi trener dobio golemi pljesak skupštinara.

Uz Zorana Mamića koji je potpisao ugovor na dvije godine ostaje i cijeli stručni stožer, a to su pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović, trener vratara Miralem Ibrahimović, kondicijski treneri Ivan Štefanić i Krešimir Šoš, tehnički direktor Davor Bukovina, fizioterapeuti Nenad Krošnjar, Mario Rubinić, Kristijan Nađenić i Ivan Zeba te oružari Livijo Cvrk i Ivan Vučković.

Kopirano!