Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Jurčić: Bez problema ćemo "izgurati" ove dvije utakmice

Dan uoči derbija na Kantridi trener Modrih Krunoslav Jurčić najavio je utakmicu te otkrio kako unatoč važnoj europskoj utakmici samo 48 sati kasnije protiv Rijeke želi dobru predstavu svoje momčadi.

O Sandomierskom

- Upravo je na liječničkom i ako bude sve u redu on će biti naš novi vratar. Dosta sam ga gledao, dobro je branio za Blackburn i dobili smo jako mirnog vratara s odličnom tehnikom te sjajnim osobnim karakteristikama.

- Pripreme za utakmicu teku normalno, a poduzimamo sve mjere jer se ne pripremamo za pojedinačnu utakmicu nego za "blok od dvije utakmice". Obje utakmice su nam jako bitne, ali važnija nam je ona druga – kaže trener na početku pa nastavlja: - S jakim snagama ćemo igrati obje utakmice. Nekima ćemo podijeliti minutažu, ali imamo 15-16 igrača koji bez problema mogu "izgurati" ove dvije utakmice.

Okupljene novinare zanimala je reakcija trenera na navodnu izjavu našeg bivšeg, a sadašnjeg igrača Rijeke Ivana Krstanovića kako će s posebnim guštom zabiti Modrima, no trener se nije previše uzbuđivao: - To je sasvim normalno kada igrač iz jednog kluba ode u drugi; potpuno ljudski.

U konkurenciji i dalje nisu Sammir i Ibanez koji su u procesu oporavka od ozljeda. Dok će se Argentinac radu s ekipom priključiti kroz nekoliko dana Sammir se iz Pule vraća krajem sljedećeg  tjedna: - Već je ušao u lagana pravocrtna trčanja i u nekoj ekstremnoj varijanti, maksimalno optimističnoj koju bi ja volio, mogao bi igrati već u uzvratu protiv Sheriffa.

O dvije utakmice u 48 sati

- S jakim snagama ćemo igrati obje utakmice. Nekima ćemo podijeliti minutažu, ali imamo 15-16 igrača koji bez problema mogu "izgurati" ove dvije utakmice. Obje utakmice su nam jako bitne, ali važnija nam je ona druga.

Dok nema Sammira, njegovu su poziciju na početku sezone odlično popunjavala tri igrača: - Zna se tko konkurira za njegovu poziciju: Antolić, Husejinović i Pamić koji će iznijeti i ove dvije utakmice. Svi oni imaju jako dobre i nešto lošije dionice, a Husejinović ipak ima određenu prednost te se po profilu igranja nametnuo kao Sammirov nasljednik.

Što se tiče novosti oko pojačanja, za Dinamo bi u subotu trebao potpisati novi vratar Grzegorz Sadomierski: - Upravo je na liječničkom i ako bude sve u redu on će biti naš novi vratar. Dosta sam ga gledao, dobro je branio za Blackburn i dobili smo jako mirnog vratara s odličnom tehnikom te sjajnim osobnim karakteristikama. Tako da smo s Gregom, kako ćemo ga zvati na treningu, pokrili poziciju vratara.

Kao i Ruben Lima koji je stigao prije koji dan, Sadomierski će, ukoliko potpiše ugovor, imati pravo nastupa već u utorak protiv Sheriffa, no to će ovisiti i o fizičkoj pripremi.

 

Kopirano!