Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Senzacionalno pojačanje: Napadač Manchester Uniteda Angelo Henriquez nova devetka Modrih!

Dinamo je uoči utakmica protiv Petrolula kojima će Modri pokušati ući u Europsku ligu doveo pojačanje iz velikog Manchester Uniteda! Naime, na posudbu u redove hrvatskog prvaka dolazi 20-godišnji napadač Ãngelo Henríquez, a Modri imaju mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Ime i prezime: Ángelo Jose Henríquez Iturra

Datum i mjesto rođenja: 13.4.1994., Santiago (Čile)

Pozicija: Napadač

Broj dresa: 9

Bivši klubovi: Universidad de Čile, Manchester United, Wigan, Zaragoza

Reprezentacija: 3 nastupa / 2 gola

- Sretan sam svojim dolaskom u Dinamo s kojim želim napraviti dobre stvari. Imam puno motiva i želim se dokazati, a vjerujem da je Dinamo odličan klub za to. Pred klubom su uskoro bitne utakmice u Europi i želim pomoći kako bi ušli u skupine Europske lige, a onda tamo napraviti pravi rezultat – rekao je nakon potpisa ugovora 20-godišnji čileanski napadač.

Ángelo u Dinamo dolazi iz Manchester Uniteda nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Zaragozi, a prije toga je nekoliko mjeseci nosio dres Wigana s kojim je ostvario fantastičan uspjeh i osvojio FA kup. Do svlačionice velikog Manchestera stigao je odličnim igrama u svom Universidad de Čileu gdje je zabio 15 golova, ali i fantastičnim nastupima u dresu mlade reprezentacije Čilea. Prijelaz u Manchester United bio je vrijedan oko 5 milijuna eura, a Ángelo ima tri nastupa i dva pogotka u dresu A reprezentacije svoje zemlje.

- Vjerujemo da se radi o pravom pojačanju i napadaču koji će dodatno dignuti kvalitetu u toj fazi igre. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti njegov dolazak u Dinamo i to je velika stvar za nas, ali i naš nogomet. Ovakvim transferima se diže rejting našem klubu, cijeloj ligi te općenito hrvatskom nogometu – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Nakon što je Dinamo iz nogometne škole Barcelone doveo jednog od najboljih mladih igrača svijeta Dani Olma Modri nastavljaju s pojačanjima iz najboljih svjetskih klubova pa tako posljednje pojačanje dolazi iz najvećeg engleskog kluba posljednjih 20 godina te europskog giganta.

Predstavljanje novog napadača Modrih će biti u utorak, 12.8. u 13 sati u press prostorima kluba.

Angelo, bienvenido a Dinamo!

 

Kopirano!