Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

16-godišnji Halilović na treningu s prvom momčadi

U četvrtak je trening s prvom momčadi Dinama, prvi put, odradio 16-godišnji Alen Halilović.

Danas su na popodnevnom treningu Modrih bila 24 igrača (od kojih su četiri bili vratari), no sve oči bile su uprte u novo "čudo" iz Maksimira, 16-godišnjeg wunderkinda Alena Halilovića. Naime, mladi nogometaš danas je odradio svoj prvi trening s najboljim nogometašima u Hrvatskoj. Izuzetno talentirani mladić, jedan od najtalentiranijih na svijetu u svojem godištu, već je godinama na meti najvećih svjetskih klubova, no prije par mjeseci je potpisao ugovor sa svojim matičnim klubom te će navijači Modrih još dugo uživati u njegovim potezima

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Alen Halilović

Datum rođenja: 18.6.1996.

Pozicija: Ofenzivni vezni

Broj dresa u mlađim kategorijama: 10

- Što reći? Naravno da je ovo velika čast i golemi, najveći mogući poticaj za dalje. Sama činjenica što sam ušao u svlačionicu prve momčadi, sjeo se na mjesto i odradio trening s igračima prve momčadi za mene je ostavarenje sna. Kao što sam rekao, ovo je poticaj za dalje i vjerujem da ću svojim radom i trudom opravdati ukazano povjerenje - rekao je vidno uzbuđeni mladić nakon odrađenog treninga.

Strateg Modrih Ante Čačić probranim je riječima govorio o mladom igraču kojeg je dobio na "brušenje": - Sigurno se radi o velikom talentu, biseru iz naše nogometne škole kojeg smo već odavno prepoznali i odlučili sada priključiti prvoj momčadi. Cilj je kroz rad i treninge s prvom momčadi dovesti ga na najviši nivo, a što se tiče nastupa igrat će za juniore, no siguran sam da nećemo još dugo čekati na njegov debi za seniorsku ekipu - rekao je trener Modrih pa zaključio: - Radi se o igraču koji drugačije udara loptu od ostalih, ima ono "nešto" i bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj, a sudeći po talentu i potencijalu dojam je kako Alen nema granica. Naravno, morat će puno raditi i trenirati kako bi silan talent pretočio na teren i postao veliki igrač.

Kopirano!