Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ugodno druženje

Delegacija GNK Dinamo s hrvatskim gospodarstvenicima i sportskom zajednicom Hrvata na večeri u Münchenu

Večer uoči utakmice 1. kola grupne faze Lige prvaka delegacija Dinama provela je radnu večer s hrvatskim gospodarstvenicima i sportskom zajednicom Hrvata u Münchenu.
 
U organizaciji generalnog konzula Vladimira Duvnjaka u opuštenoj atmosferi razmijenjena su brojna iskustva i znanja, te otvorene brojne mogućnosti daljnje suradnje Dinama ne samo s tvrtkama hrvatskih gospodarstvenika, već i nogometnim klubovima Dinamo München i Croatia München.
 
- Drago mi je ugostiti vas u Münchenu i predstaviti našu brojnu i jaku zajednicu koja je usko vezana uz hrvatsku izvrsnost kojoj je Dinamo svojim uspjesima sastavni dio već godinama. Vjerujem da ćete iskoristiti priliku za nove suradnje i kontakte, kazao je uvodno generalni konzul Vladimir Duvnjak, inače neka i sam povjerenik Dinama u 80-ima kada je, pohvalio se, imao osobno i preko 3000 članova. 
Uz direktoricu Hrvatske turističke zajednice, s Dinamovom delegacijom družio se i Franjo Tomić, vlasnik Tomić Grupe koja je generalni zastupnik Hrvatske za BMW, Marijan Dominković, vlasnik špedicije Dominiković koja je jedna od vodećih tvrtki u svojoj grani u Bavarskoj, predsjednik Dinamo Münchena Josip Šarić i brojni drugi poduzetnici.
 
Delegaciju GNK Dinamo predstavljali su predsjednik Uprave Zvonimir Manenica, član Uprave Hrvoje Puhalo, članovi Izvršnog odbora Marijan Pojatina, Zrinko Hržić, Frano Šušnjara, Krešimir Mlinarić i predstojnik Ureda predsjednika kluba Sanjin Španović. S Dinamovom delegacijom bili su i predstavnici glavnih sponzora GNK Dinamo koji su tako imali priliku za dodatno umrežavanje.
Kopirano!