Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Kampanja za vlasnike $DZG fan tokena

Dinamo i Socios.com: Ostvari svoj san!

GNK Dinamo i Socios.com otvorit će vrata stadiona Maksimir najsretnijim vlasnicima $DZG fan tokena i omogućiti im ''match experience''!

Što smo pripremili zajedno s našim partnerom saznajte u nastavku!

U sklopu velike kampanje globalnog brenda i partnera kluba nekoliko najsretnijih navijača Dinama koji su ujedno vlasnici barem jednog Dinamovog fan tokena u aplikaciji Socios.com imat će priliku zaigrati nogomet u utakmici na glavnom terenu maksimirskog stadiona!

O čemu se radi?

U velikoj kampanji naziva ''Live the dream - play a match'' Dinamo i Socios.com na stadionu će organizirati ekskluzivni event u sklopu kojega će sretni navijači vlasnici Dinamovog fan tokena imati priliku doživjeti takozvani ''match experience'' odnosno postat će na jedan dan nogometaši.

Nogometna utakmica bit će organizirana u ponedjeljak 23. svibnja 2022. godine na stadionu Maksimir.

Zajedno s odabranim vlasnicima Dinamo Zagreb fan tokena u utakmici će zaigrati i nekoliko legendi kluba. Među legendama bit će igrači koji su obilježili generaciju 1982., kao i igrači koji su sudjelovali u brojnim uspjesima Dinama i hrvatske reprezentacije u zadnjih 30 godina.

Event uključuje pravi doživljaj utakmice, od dolaska na stadion, boravka u svlačionici prve momčadi i pripreme za susret, izlaska kroz tunel za igrače, personalizirane opreme za utakmicu, odigravanje susreta u trajanju od 60 minuta na maksimirskom travnjaku s legendama kluba, medijsko iskustvo nakon same utakmice, catering, druženje i još mnogo toga. Svakako doživljaj za vječnu uspomenu!

 

Kako sudjelovati u izboru?

Sudjelovati u izboru može svaki navijač Dinama koji je ujedno i vlasnik barem 1 $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com.

U samoj aplikaciji Socios.com bit će otvorena posebna kampanja ''Dinamo Zagreb - Live the dream'', svaki vlasnik barem jednog Dinamovog fan tokena moći će kliknuti na tu kampanju, ostaviti osobne podatke i Socios.com izabrat će slučajnim odabirom dobitnike.

Navijači koji još uvijek nisu kupili Dinamov fan token, mogu to napraviti sada kako bi mogli sudjelovati u ovoj kampanji.

 

Koliko će navijača i vlasnika Dinamovog fan tokena biti izabrano?

Socios.com izabrat će slučajnim odabirom ukupno 24 vlasnika Dinamovog fan tokena koji će imati priliku odigrati utakmicu na stadionu Maksimir u Zagrebu i tako uz legende kluba ostvariti svoj san.

Po popunjenju izbora 24 navijača vlasnika fan tokena obavijestit ćemo javnost putem web stranice o završetku prijava.

Ovakva kampanja prva je na našim prostorima, a već je ranije organizirana u suradnji s klubovima Atletico Madrid i Barcelona.

Možda baš vas jedan klik i jedan Dinamov fan token dijele od ostvarenja nogometnog sna!

 

Napomena: Ova kampanja odnosi se samo na navijače koji su ujedno vlasnici barem jednog Dinamovog fan tokena u aplikaciji Socios.com, izbor će biti održan u samoj aplikaciji, dok ostale prijave putem drugih kanala nisu važeće.

Podsjećamo, svi članovi Dinama imali su priliku povodom rođendana GNK Dinamo do 26. travnja 2022. aktivirati jedan besplatni $DZG fan token u aplikaciji.

Kopirano!