Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Al Abtal International Cup

Dinamovci protiv Benfice love prolazak skupine: 'Idemo se nadigravati, neka bolji pobijedi'

Mladi Dinamovi nogometaši otputovali su u utorak u poslijepodnevnim satima u Španjolsku gdje ih u srijedu očekuje posljednja utakmica grupne faze međunarodnog prijateljskog turnira Al Abtal International Cup protiv portugalske Benfice.

Podsjetimo, Dinamo je, uz Benficu, u skupini s Real Madridom, Željezničarom i saudijskim Future Falconsima. Uoči posljednje dvije utakmice u skupini (Benfica – Dinamo, Real Madrid – Željezničar) plavi se nalaze na drugom mjestu skupine sa šest bodova, jednim manje od vodeće Benfice, a iza njih su Future Falconsi s pet bodova, Real Madrid s tri boda te Željezničar s jednim osvojenim bodom.

Momčad će u Španjolskoj predvoditi trener Juniora 2 Marijan Čaić, koji je uoči polaska iz Zagreba najavio nadolazeći susret za naše kanale. 

- Za ovaj susret smo iskombinirali 2005., 2006. i 2007. godište, imamo čak i jednog igrača 2008. godište. Kao i svaki put, radi se o kombiniranoj momčadi čemu je pridonio i aktualni moment u kojem imamo dosta ozlijeđenih pojedinaca. Međutim, nitko od njih nije slučajno u Dinamu, stoga smatram da nam to neće stvarati velik problem i da ćemo hrabro odigrati ovu utakmicu.

S obzirom na poraz Reala protiv Future Falconsa, remi vam je dovoljan - kakav će biti pristup, idete li na pobjedu?

- Naravno, mi smo Dinamo i uvijek tražimo pobjedu bez obzira na protivnika. Bit će ovo sudar dvije doista fantastične akademije, idemo se nadigravati i vidjeti tko je bolji i nadamo se najboljem mogućem ishodu.

Kako ste se pripremali za Benficu?

- Pripremali smo se na temelju tri utakmice koje su odigrali na ovom turniru, međutim, i oni kombiniraju sastav pa je teško tu nešto predviđati i adekvatno se pripremiti. Primjerice, protiv Reala su igrali u najboljem mogućem sastavu, a mislim da možemo očekivati da će isti slučaj biti i s nama.

Uoči posljednje utakmice u grupnoj fazi, riječ, dvije o samom natjecanju, o iskustvu koje ono donosi za vaše igrače?

- Radi se o fantastičnom natjecanju koje je doista vrhunski organizirano, iskustvo je neprocjenjivo jer se naši igrači mogu okušati s protivnicima koji primjenjuju drugačije taktike i sustave igre no što je to slučaj na domaćim travnjacima. Sve to će neizmjerno doprinjeti njihovom iskustvu i pripremiti ih za najvišu nogometnu razinu, zaključio je trener Čaić.

Mladim dinamovcima želimo puno sreće i što bolji rezultat u Španjolskoj!

 

Kopirano!