Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Socios.com

$DZG fan token uskoro na tržištu

Nakon što je prošli tjedan u rekordnih manje od 6 minuta rasprodano 300 000 $DZG fan tokena, najavljujemo Dinamov fan token na tržištu!

$DZG fan token bit će dostupan na tržištu u Socios.com aplikaciji prema tržišnoj cijeni od srijede 6. listopada u 13:00 sati.

Navijači unutar aplikacije Socios.com mogu kupiti kriptovalutu Chilliz $CHZ, a zatim s tom kriptovalutom kupuju $DZG fan tokene unutar iste aplikacije.

Vlasnici $DZG fan tokena imat će razne mogućnosti za sudjelovanje u aktivnostima i interakciji s klubom, moći će sudjelovati u anketama i imati niz drugih VIP pogodnosti.

Uskoro će biti objavljeni i rezultati prve ankete u kojoj su vlasnici $DZG fan tokena koji su među prvima kupili fan tokene (prvih 300 000 komada) mogli glasovati za jednu od legendi Dinama prema kojoj će biti nazvan juniorski teren Dinamove nogometne škole na stadionu Maksimir. U izboru su bili ponuđeni bivši igrači Zlatko Kranjčar, Dražan Jerković, Krasnodar Rora, Zlatko Škorić i Slaven Zambata.

Partnerstvo s platformom Socios.com već su ranije ostvarili nogometni giganti poput Barcelone, Juventusa, Milana, Manchester Cityja, Inter Milana, Arsenala i brojnih drugih, ukupno 45 sportskih organizacija diljem svijeta. Aplikaciju Socios.com koristi preko 1.2 milijuna sportskih fanova na globalnoj razini. 

Kopirano!