Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Uoči rođendana

GNK Dinamo i Socios.com nagrađuju članove kluba

GNK Dinamo odlučio je u suradnji s platformom Socios.com pokloniti jedan $DZG fan token svim članovima kluba povodom proslave 111. rođendana kluba.

Posjedovanjem jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači imaju priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb fan tokena, kao što su glasovanje u određenim anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

KAKO PREUZETI SVOJ $DZG FAN TOKEN?

Za preuzimanje $DZG fan tokena potrebno je do 26. travnja poslati ime i prezime te broj članske iskaznice na mail: [email protected]

Upute za aktivaciju $DZG fan tokena primit će te povratnim mailom.

U prvoj anketi vlasnici $DZG fan tokena mogli su glasovati za legendu kluba prema kojoj će biti nazvan juniorski teren na stadionu Maksimir, a prema odluci glasača izabran je legendarni Zlatko Cico Kranjčar.

U drugoj anketi glasovalo se o tome koji će od ponuđenih igrača Dinama na jedan dan preuzeti službeni Instagram GNK Dinamo, a pobjednik je bio Marko Bulat.

U trećoj anketi u aplikaciji navijači i vlasnici $DZG fan tokena su između tri ponuđene boje za gostujući dres Dinama u idućoj sezoni izabrali bijelu boju, dok će sami dizajn novog gostujućeg Dinamovog adidas dresa biti predstavljen naknadno.

U četvrtoj anketi u aplikaciji navijači i vlasnici $DZG fan tokena su izabrali izgled nove kapetanske trake.

Nova anketa bit će dostupna svim vlasnicima $DZG fan tokena već od sljedećeg tjedan, a za kraj sezone pripremili smo ekskluzivno iznenađenje za vlasnike naših tokena. O čemu je točno riječ otkrivamo uskoro.

Kopirano!