Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Slovenija - Hrvatska 1:2

Hrvatska U-17 reprezentacija na plavi pogon izborila EURO

Hrvatska U-17 reprezentacija u završnom je kolu elitne skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo na gostujućem terenu svladala Sloveniju i tako osigurala nastup na završnom turniru najboljih europskih reprezentacija.

U izravnom sudaru za prvo mjesto u skupini 7 izabranici Roberta Jarnija pobijedili su Sloveniju 2-1 u norveškom gradu Frederikstadu, a trijumf je uvelike ostvaren na pogon mladih nogometaša iz Dinamove akademije. Valja istaknuti kako je u prethodnoj utakmici naše reprezentacije protiv Belgije jedini pogodak za mini "vatrene" postigao naš Antonio Kujundžić.

Foto: HNS

Mini "vatreni" postigli su dva pogotka u razmaku od tri minute - prvi u 54., a drugi u 57. minuti. U oba navrata asistirao je naš Tomas Baković, a strijelci su bili Marko Zebić za 1:0, te Leo Rimac za 2:0. Slovenci su do kraja dvoboja uspjeli smanjiti rezultat na 2:1 zabivši u 87. minuti preko Sojera, no Hrvatska je zadržala vodstvo i u izravnom okršaju za prvo mjesto uspjela doći do trijumfa.

Svakako valja istaknuti kako je u početnom sastavu naše reprezentacije bilo šest igrača iz Dinamove akademije, a još dva ušla su u igru s klupe za pričuve, što znači da je u ovom važnom dvoboju nastupilo čak osam dinamovaca, a oni su: Ante Šušak, Sven Sopić, Marko Zebić, Tomas Baković, Antonio Kujundžić, Tin Miljak, Toni Majić i Leo Rimac.

Ovim putem upućujemo našim igračima velike čestitke na nastupima za U-17 reprezentaciju i plasmanu na Europsko prvenstvo.

 

Kopirano!