Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nova suradnja

Održana press konferencija povodom sklapanja partnerstva GNK Dinamo i Favbet

U svečanoj loži GNK Dinamo u ponedjeljak, uoči odlaska maksimirskog kluba na pripreme u Austriju, održana je press konferencija na kojoj je predstavljen novi generalni sponzor plavih Favbet, čiji će se logo od sezone 2024/25. nalaziti na dresovima kluba.

- Čast mi je danas biti ovdje i s našim partnerima objaviti početak novog zajedničkog poglavlja. Dinamo je legendarni klub čiji naslovi i igrači svjetske klase svjedoče o kulturi razvoja i timskog rada. Dijelimo zajedničke vrijednosti strasti prema sportu, predanosti izvrsnosti i važnosti zajednice. U Favbetu, znamo što znači raditi s velikim timovima te da velika dostignuća nisu samo slučajnost, već rezultat napornog rada i međusobnog razumijevanja. Kao generalnom sponzoru, cilj nam je podržati Dinamo kroz interakciju s navijačima te projektima za promicanje Dinamovog imidža, ali i hrvatskog sporta općenito. Zahvaljujem se predsjedniku Velimiru Zajecu na povjerenju i otvorenosti prema zajedničkoj budućnosti. Dinamu želim velike pobjede u nadolazećoj sezoni і vjerujem da ova momčad ima sve što je potrebno da bude jedna od najboljih u Europi, rekao je u uvodu vlasnik Favbeta Andrii Matiukha, opisavši u nastavku moto kojim se njegova tvrtka vodi u poslovanju.

- Ponosni smo na svoje snažne ukrajinske korijene, no upravo s lokalnim uredom u Hrvatskoj kombiniramo snagu i znanje kako bismo postali i ostali lider u pružanju uzbudljivog i modernog iskustva igre i sporta. Na svakog korisnika gledamo kao da je jedini te svakim korakom u poslovanju ulažemo trud u dobivanje i zadržavanje njihovog povjerenja. Na tom putu smo posvećeni korištenju napredne tehnologije za osiguravanje najsuvremenije usluge iGaminga, dodao je g. Matiukha.

Podsjetimo, jučer u večernjim satima u parku Maksimir održano je službeno predstavljanje novih dresova u proizvodnji renomiranog britanskog proizvođača Castorea, a premijeru nove opreme s logom Favbeta plavi će imati već ovog tjedna, kada će u austrijskom Bad Radkersburgu u sklopu priprema za nadolazeću sezonu odigrati nekoliko pripremnih susreta. Suradnja s Favbetom, sigurne su obje strane, omogućit će Dinamu priliku za dodatan rast i napredak na svim strateškim poljima.

- Partnerstvo s GNK Dinamo Zagreb, najprestižnijim hrvatskim klubom, ima za cilj otići dalje od same pojavnosti našeg loga na dresovima momčadi. Glavni nam je cilj  doprinijeti razvoju i popularizaciji hrvatskog sporta izgradnjom snažnih odnosa između navijača kluba, samog kluba te Favbeta kao generalnog sponzora. Svoje opsežno iskustvo u kojem smo se uspješno povezali s navijačima te ojačali imidž klubova, kao i naš vlastiti, planiramo primijeniti u ovoj suradnji s Dinamom. Upravo promoviranjem naših zajedničkih vrijednosti i ljubavi prema sportu težit ćemo podizanju brenda na novi nivo i uspostaviti snažno partnerstvo koje će aktivno stvarati i razvijati sportsku zajednicu diljem Hrvatske.

Veliko zadovoljstvo postignutim sporazumom izrazio je i predsjednik GNK Dinamo Velimir Zajec.

- S velikim zadovoljstvom i ponosom mogu reći da je GNK Dinamo potpisao suradnju s novim generalnim sponzorom, Favbetom. Iako je osnovan relativno nedavne 1999. godine, ubrzo je proširio svoje djelovanje na mnoge zemlje, uključujući i Hrvatsku. Njihova predanost globalnom rastu i razvoju ponude proizvoda na svim kontinentima jasno odražava ambiciju i viziju koju dijelimo, kazao je g. Zajec, pa nastavio:

- Ova suradnja predstavlja važan korak za GNK Dinamo, jer nam omogućuje dodatna sredstva i podršku za unapređenje naših sportskih aktivnosti i postizanje još većih uspjeha. Favbet, osim pružanja iznimnog iskustva svojim korisnicima, stavlja poseban naglasak na popularizaciju odgovorne igre, razvoj lokalnog sporta uz sveprisutnu društvenu odgovornost koja se prožima svim segmentima njihovog poslovanja. Njihova podrška sportašima na putu prema uspjehu poklapa se s našim ciljevima i vrijednostima. Vjerujemo da će ova suradnja donijeti mnoge benefite ne samo našem klubu, već i našim navijačima i zajednici. Radujemo se svim zajedničkim projektima i uspjesima koji nas čekaju u budućnosti.

Kopirano!