Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Reprezentativne obaveze

Osmorici Dinamovih igrača stigao poziv za nacionalnu vrstu

Autor fotografije: Luka Stanzl/PIXSELL

Na Dinamovu adresu stiglo je ukupno osam reprezentativnih pozivnica za igrače iz prve momčadi. 

Bruno Petković i Martin Baturina dobili su pozivnicu izbornika Zlatka Dalića za okupljanje A reprezentacije, koja će od 18. do 27. ožujka nastupati na međunarodnom prijateljskom turniru WCUP u egipatskom Kairu. Uz Hrvatsku, na turniru će još nastupiti i reprezentacije Egipta, Tunisa i Novog Zelanda. 

Hrvatsku u subotu 23.03. očekuje polufinalni susret protiv Tunisa, a zatim, ovisno tom ishodu, slijedi finalna utakmica ili utakmica za 3. mjesto (26.03.).

Krilni ofenzivac Arbër Hoxha po prvi put je uvršten na popis reprezentacije Albanije, koja će igrati dvije prijateljske utakmice, 22.03.2024. u Italiji protiv Čilea, a tri dana kasnije protiv Švedske na njihovom terenu. 

Moreno Živković, Mauro Perković i Gabriel Vidović uvršteni su na popis U-21 reprezentacije, koju čekaju dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2025. godine. 21.03. protivnik će biti Andora, a 26.03. mladi "vatreni" će igrati s Portugalom. Obje utakmice Hrvatska igra na gostujućem terenu. 

Luka Vrbančić i Ivan Cvetko bit će u sastavu U-19 reprezentacije, koja igra tri kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo, a sve tri odigrat će se u Varaždinu. 20. ožujka protivnik će biti Njemačka, tri dana kasnije Turska, a ciklus će se zaključiti dvobojem protiv Rumunjske

Kopirano!