Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo danas broji 65243 članova i prijatelja kluba
Učlani se

Pinto i Lima na 2. Hrvatskom festivalu hrane i vina

Prvotimci Dinama Ivo Pinto i Ruben Lima sudjelovali su na poznatom 2. Hrvatskom festivalu hrane i vina koji se od 3. do 5. travnja održava u Areni Zagreb. Dvojica Portugalaca koji već gotovo godinu dana nastupaju u modrom dresu imali su priliku upoznati se s raznim hrvatskim specijalitetima te sudjelovati u kuhanju istih. Nakon što su prošetali festivalom na kojem se ove godine predstavlja čak 111 izlagača, igrači Dinama uputili su se prema pozornici i glavnoj kuhinji.

Na kulinarskoj radionici poznati su kuhari Branko Ognjenović i Dalibor Kovač pripremali podravska jela poput toplo hladne salate od jelena, lovački grah i slavonska tradicionalna jela od batata i divljači, a Pinto i Lima marljivo su pomagali u kuhanju i pripremi jela. Igrači Dinama s velikim su zanimanjem slušali savjete kuhara te sudjelovali u radionici, a bili su i više nego zadovoljni pripremljenim specijalitetima.

- Već smo dosta dugo u Hrvatskoj i imali smo priliku probati razne hrvatske specijalitete. Hrvatska je kuhinja dosta različita od portugalske, ali uvijek rado probam domaća jela. Moram priznati da najviše volim ćevape, iako znam da nisu hrvatsko jelo - rekao je sa smiješkom Lima. 
- Jako je zanimljivo sudjelovati u ovakvom projektu uz kulinarske stručnjake i drago mi je što smo sudjelovali na ovoj radionici na kojoj smo vidjeli kako se pripremaju neka jela za koja do sada nisam čuo. Nisam do sada imao priliku probati batate odnosno slatki krumpir, ali ovi su specijaliteti stvarno ukusni –zadovoljan je nakon radionice bio Pinto. 
Kopirano!