Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Novo razdoblje

Predsjednik Zajec i Marijan Kustić održali zajednički sastanak

Autor fotografije: HNS
Delegacija Dinama, predvođena predsjednikom Velimirom Zajecom, susrela se u HNS-ovim prostorijama s predsjednikom HNS-a g. Marijanom Kustićem.
 
U delegaciji Dinama, uz predsjednika Zajeca bili su dopredsjednik kluba Dubravko Skender i član Izvršnog odbora Marijan Pojatina. HNS-ovu delegaciju su, uz predsjednika Kustića, činili izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer.
 
Čelni ljudi HNS-a čestitali su g. Zajecu na izbornoj pobjedi, a dvije delegacije razgovarale su o budućoj suradnji i odnosu između Saveza i kluba.
- Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu te ćemo se truditi da i dalje stvaramo igrače takve reprezentativne razine. Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da Savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima, izjavio je predsjednik Dinama Velimir Zajec.
 
- Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Velimira Zajeca i suradnike i poželjeti im uspjeh u radu. Dinamo je kroz svoj rad s mlađim uzrastima razvio puno hrvatskih reprezentativaca, a kroz uspjehe u Europi je učinio puno za hrvatski klupski nogomet te sam predsjedniku Zajecu poželio da klub u ta dva segmenta djelovanja i dalje napreduje. HNS-ova vrata su otvorena svim klubovima za suradnju, otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, a to je poruka koju sam danas podijelio i s predsjednikom Zajecom, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.
Kopirano!