Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Svečanost

Predstavnici Hrvatske pošte predstavili predsjedniku Zajecu poštansku marku s likom Miroslava Ćire Blaževića

Hrvatska pošta tijekom rujna ove godine u opticaj je pustila prigodnu poštansku marku iz serije “Hrvatski sport” koja prikazuje legendarnog trenera Dinama Miroslava Ćiru Blaževića. Markice su otisnute u 25.000 primjeraka po motivu u arcima od 9 maraka i s jednim privjeskom.

Tom prilikom predsjednik GNK Dinamo Velimir Zajec u društvu Ćirinih sinova iz njegove dvije najslavnije generacije, one 1982. godine kada je Dinamo nakon 24 godine osvojio prvenstvo bivše države i one reprezentativne iz 1998. g. koja je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, primio je delegaciju Hrvatske pošte koja je predstavila novu markicu.

Iz generacije ‘82. na predstavljanju poštanske markice bili su prisutni Marko Mlinarić, Džemal Mustedanagić, Stjepan Deverić i naravno predsjednik GNK Dinamo, kapetan te pobjedničke generacije, Velimir Zajec.

- Ćiro je bio čovjek kojega smo svi voljeli. Znao se približiti svim ljudima, navijačima ali nama igračima. Bio je strog, ali i pravedan. Obilježio je veliku epohu Dinama, ali i naše reprezentacije pa smo svi veoma sretni i ponosni što se Hrvatska pošta odlučila iskazati mu ovakvu čast te predstavljanje upriličiti upravo u našim klupskim prostorijama, rekao je predsjednik Zajec koji je najavio kako ubrzo izlazi i knjiga o 1982. godini u izdanju kluba, a u kojoj veliki dio imaju Ćirina sjećanja na taj veliki uspjeh slavne generacije.

Ćirini sinovi iz ‘98., prisutni na predstavljanju markice bili su nekadašnji igrači Dinama Silvio Marić i Goran Vlaović. U neformalnom druženju nakon predstavljanja markice svatko od prisutnih je ispričao neku svoju najdražu anegdotu s neprežaljenim trenerom svih trenera. 

Direktor korporativnih komunikacija Hrvatske pošte Krešimir Domjančić, rekao je ovom prilikom kako je ideja iza ove poštanske markice s likom Miroslava Blaževića da naš legendarni Ćiro na ovaj način opet obiđe cijeli svijet.

- Želimo da svi vide trenera koji je najzaslužniji za kult naše reprezentacije koja je do sada osvojila čak dvije brončane i jednu srebrnu medalju na Svjetskim prvenstvima, a svi znamo koliki je trag Ćiro ostavio i u Dinamu i zato hvala Dinamu na ovom druženju, kazao je Krešimir Domjančić.

Kopirano!