Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Program proslave naslova prvaka

Proslavimo naslov prvaka zajedno!

GNK Dinamo osvojio je u natjecateljskoj sezoni 2022/23. novi naslov prvaka, a utakmicu posljednjeg, 36. kola protiv Gorice, plavi će igrati na Maksimiru i tako uz navijače proslaviti novi veliki uspjeh i 34. ligaški pokal u klupskoj povijesti. 
 
Ovim putem pozivamo sve navijače da u nedjelju na dan utakmice između Dinama i Gorice bodre plave s tribina, ali i da nam se pridruže u velikoj fan zoni kod stadiona Maksimir kako bi svi zajedno proslavili novi naslov prvaka!
Dinamova fan zona bit će organizirana od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu u nedjelju s početkom u 16 sati!
 
U fan zoni navijači se mogu zabaviti prije same utakmice uz glazbu i ugostiteljsku ponudu, a pripremili smo i zabavni sadržajnagradne igre, facepainting, DJ-a koji će glazbom zabavljati sve prisutne te druženje i fotografiranje s klupskom maskotom - lavom Plavkom. Prisutne će biti i prodajne kućice na kojima će se moći kupiti popularne i tražene majice "Prvaci Hrvatske 2023." 
 
Po otvaranju stadiona, u 18:15 sati, slavljenički program seli na sam stadion Maksimir, a prije prvog sučevog zvižduka na posljednjoj utakmici sezone pripremili smo brojne zanimljivosti za sve navijače. Uz rub terena bit će postavljen Dinamov studio u kojem ćemo imati razgovore s nekoliko istaknutih osoba iz sportskog svijeta i Dinamovcima koji će nam prokomentirati sezonu na izmaku, a održat će se i mini ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču Dinama u proljetnom dijelu sezone, kojeg navijači putem web ankete mogu birati do srijede u 12 sati. 
 
Po završetku utakmice (cca. 21:00h) na terenu će biti postavljena pozornica te upriličena velika ceremonija dodjele medalja i pehara, a igrači Dinama će skupa s navijačima uz spektakluaran vatromet proslaviti još jedan osvojen naslov prvaka. 
 
Nakon ceremonije proslava ponovno seli u fan zonu pozicioniranu na lokaciji od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu, gdje oko 21:30 h počinje veliki koncert Zaprešić Boysa uz prisustvo novookrunjenih prvaka Hrvatske, nogometaša Dinama, stoga pozivamo sve navijače da nam se pridruže u fan zoni, provesele se s igračima, zapjevaju navijačke pjesme i da na taj način zajedno proslavimo naslov prvaka!
 
Pozivamo vas da nam se pridružite u fan zoni prije i nakon utakmice te da u velikom broju proslavimo novi naslov prvaka Hrvatske!
 
Informacije o ulaznicama za utakmicu Dinamo - Gorica pronađite OVDJE.
 
KOMPLETAN RASPORED: 
 
16:00h Otvaranje Dinamo fan zone - ugostiteljska ponuda, zabavni sadržaj, nagradni izazovi, DJ, facepainting, maskota lav Plavko
18:15h Otvaranje stadiona Maksimir
18:30h Poseban program uoči utakmice - intervjui s istaknutim sportašima i Dinamovcima, zabavne aktivnosti za navijače, razna iznenađenja, ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču proljetnog dijela sezone po izboru navijača
19:15h utakmica Dinamo - Gorica
21:00h Ceremonija dodjele medalja i pehara
21:30h Koncert grupe Zaprešić Boys
22:00h Zajednička proslava u fan zoni, slavlje s igračima i milenijska fotografija
23:59h Zatvaranje fan zone
 
Kopirano!