Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sjećanje

Prije 11 godina zauvijek nas je napustio naš Josip Kuže

Rastao je kroz maksimirski juniorski pogon, u prvoj momčadi plavih proveo nešto manje od cijelog desetljeća, a navijače je posebno magnetizirao sa svoja dva trenerska mandata jer pod njegovom je paskom Dinamo igrao dopadljiv, atraktivan nogomet, momčad plijenila napadačkim akcijama i težila vicu u igri, potezu, finti... Naš Josip Kuže, jedan od najomiljenijih trenera među plavim navijačima, zauvijek nas je napustio na današnji dan, 16. lipnja 2013. godine.Ostalo nam je čvrsto i lijepo sjećanje na velikog čovjeka, prijatelja, suradnika i, dakako, igrača i sjajnog stručnjaka. Kao što i sami navijači često podsjećaju: Kuže će zauvijek biti jedan od nas.

Dinamova je delegacija, predvođena predsjednikom Velimirom Zajecom, položila vijenac i zapalila svijeće na Kužeovu posljednjem počivalištu na Mirogoju.

Silovit, čvrst gard i silna energija u igračkim danima i dojmljiva mirnoća i profesorski diskurs u trenerskoj ulozi... U takvom ga ruhu pamte kibici purgera, zbog tih su ga osobina i zavoljeli, a zbog tih nam je odlika i ostao u najljepšem sjećanju. 

I sami pogled na maksimirsku klupu danas, 11 godina nakon Josipova tužnog odlaska, budi sjetu, rasplamsa sjećanja, emocije... Kuže je u Dinamovu školu došao kao 16-godišnjak, i to tako što se javio na klupski oglas, nakon duge igračke karijere u plavom dresu postao je omiljeni trener i u Dinamu proveo dva zapažena mandata.

Kopirano!