Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Rasprodani istok i zapad, Modre čeka sjajna atmosfera!

Nakon što su u utorak zatvorene blagajne možemo sa zadovoljstvom reći kako su tribine zapad dolje i istok potpuno rasprodane!

U srijedu rade blagajne na Maksimirskoj

U srijedu, 21.8., radit će pet blagajni na Maksimirskoj ulici i prodavati ulaznice za preostale tribine (sjever gore i dolje). Blagajne se otvaraju u 9 sati i rade do 21:30. Što se tiče dvije blagajne ispod zapadne tribine, na njima će navijači do 17:45 moći kupiti godišnje ulaznice koje, podsjećamo još jednom, osiguravaju mjesto na svim za javnost otvorenim domaćim utakmicama. Nakon 17:45 pa do 21:30 i blagajne ispod zapadne tribine prodavat će ulaznice za tribine sjever gore i dolje za utakmicu s Austrijom.

U dva dana pretprodaje ulaznica za prvu utakmicu play-offa Lige prvaka rasprodano je oko 20.000 ulaznica! Bilanca je to nakon "podvučene crte" poslije drugog dana pretprodaje što znači kako Modre u srijedu čeka odlično popunjen stadion i, sigurni smo, sjajna atmosfera.

Tribine zapad dolje i istok su potpuno rasprodane i u srijedu će u prodaji po cijeni od 5 kuna biti ulaznica za tribine sjever gore i dolje. Podsjetimo, puni kapacitet stadiona za ovu utakmicu je oko 26 tisuća jer je tribina zapad gore zatvorena, a južna tribina predviđena je samo za gostujuće navijače.

Još jednom podsjećamo sve gledatelje da dođu u srijedu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve. Stadion svoja vrata otvara dva sata prije početka utakmice (u 18:45), a bit će organizirani "predulazi" na kojima će se kontrolirati ulaznice i identifikacijski dokumenti kako bi se stvarale što manje gužvi na ulazima na tribine.

Vidimo se na Maksimiru!

Kopirano!