Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Socios.com

Rasprodano 300 000 $DZG fan tokena!

Nakon što je GNK Dinamo nedavno potpisao partnersku suradnju s globalnom platformom Socios.com, i to kao prvi u Hrvatskoj i regiji, klub je kroz nekoliko posljednjih dana najavljivao početak prodaje $DZG fan tokena.

U srijedu s početkom u 13 sati ograničeni broj od 300 000 $DZG fan tokena rasprodan je u aplikaciji Socios.com u manje od 6 minuta!

Prema podacima dobivenim od strane partnera radi se o jednom od rekordnih rokova u kojima su rasprodani svi fan tokeni nekog kluba!

U narednom periodu u aplikaciji će biti dostupna nova količina fan tokena za navijače. Informacije o novoj količini $DZG fan tokena navijači mogu pratiti na službenim kanalima kluba.

Podsjetimo, vlasnici $DZG fan tokena imat će razne mogućnosti za sudjelovanje u aktivnostima i interakciji s klubom, moći će sudjelovati u anketama i imati niz drugih pogodnosti.

Navijači Dinama koji su kupili Dinamov fan token u ovom prvom periodu moći će unutar aplikacije Socios.com glasovati u prvoj anketi za naziv juniorskog terena Dinamove nogometne škole na stadionu Maksimir prema jednoj od legendi kluba. 

 

Kopirano!