Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Rezime reprezentativnih nastupa

Ćorić zaigrao u pobjedi Hrvatske, asistencija Gojaka

Autor fotografije: Goran Kovacic/PIXSELL

Završila je dvotjedna reprezentativna stanka u kojoj su za raznorazne nacionalne selekcije nastupili mnogobrojni Dinamovi igrači. Podsjetimo, Dinamo je Vatrenima dao najviše reprezentativaca od samostalnosti Republike Hrvatske te je visokih 70 posto reprezentativaca koji su ove godine nastupali za Hrvatsku u jednom periodu svoje karijere igrala u Dinamu. 

 

Josip Pivarić i Ante Ćorić

Hrvatska - Island 2:0

Sjeverna Irska - Hrvatska 0:3

Josip Pivarić odigrao je svih 90 minuta u važnoj pobjedi Hrvatske nad Islandom (2:0) u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Tom pobjedom Hrvatska je godinu završila na prvom mjestu u skupini. Dok je Pivarić odigrao cijelu utakmicu, Ante Ćorić susret protiv Islanda gledao je s klupe za pričuve. U prijateljskom dvoboju protiv Sj. Irske Ćorić je ušao u igru umjesto Mandžukića u 72. minuti utakmice, dok je Pivarić zaigrao posljednjih nekoliko minuta utakmice. 

Sada Pivarić ima ukupno devet nastupa za reprezentaciju, dok je Ćorić tri puta zaigrao za Vatrene.

 

Ali Karimi

Papua Nova Gvineja - Iran 1:8

Sirija - Iran 0:0

Po prvi put u svojoj karijeri Ali Karimi zaradio je poziv u najbolju selekciju Irana te je po prvi put zaigrao u dresu reprezentacije Irana protiv Papau Nove Gvineje. Svoj debi Karimi će pamtiti po visokoj 8:1 pobjedi Irana u prijateljskoj utakmici u Maleziji. U drugoj utakmici, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Iran je protiv Sirije odigrao neodlučenih 0:0, a Karimi je cijeli susret gledao s klupe. 

 

Amer Gojak

U-21 BiH - Crna Gora 2:0

19-godišnji Amer Gojak odigrao je za BiH svoju devetu utkamicu u tom uzrastu istaknuvši se asistencijom za prvi pogodak na susretu. U utakmici prijateljskog karaktera BiH je s 2:0 svladala vršnjake iz Crne Gore. 

 

Adrian Šemper i Vinko Soldo 

U-19 Cipar - Hrvatska 0:4

U-19 Farski Otoci - Hrvatska 0:5

U-19 Crna Gora - Hrvatska 1:2

U prvom dijelu kvalifikacija za Europsko prvenstvo Hrvatska U-19 reprezentacija stopostotnim skorom plasirala se u elitno kvalifikacijsko kolo. U tri odigrane utakmice, svih sedam pozvanih Dinamovih igrača ubilježila su nastup i uvelike doprinijela uspješnim rezultatima reprezentacije. Šemper, kapetan Soldo i Lovren odigrali su po tri utakmice, dok su po dva nastupa zabilježili Hudećek, Gjira, Moro i Špikić. Modri reprezentativci postigli su čak šest od ukupno 11 golova, najprecizniji bio je Vinko Soldo s dva postignuta gola, dok su po jednom mrežu zatresli: Gjira, Lovren, Moro i Špikić. 

Kopirano!