Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Partnerstvo

Sabah FC i Dinamo Zagreb pokrenuli sportsku suradnju

Autor fotografije: Marko Prpic/PIXSELL

U utorak, 30. srpnja, azerbajdžanski klub Sabah FC iz Bakua i GNK Dinamo Zagreb potpisali su ugovor o sportskoj suradnji kojoj je cilj prenijeti i primijeniti znanje i iskustvo Nogometne škole Dinama u radu Škole nogometa Sabah FC.

Ugovor o suradnji je plod odlični diplomatskih odnosa izemeđu Azerbajdžana i Hrvatske, a cilj suradnje je unaprijediti nogomet na svim razinama. Spomenuti ugovor od velikog je značaja za razvoj kluba iz Bakua, odnosno njihovih igrača svih dobnih kategorija, a jamči i dodatnu stručnu edukaciju azerbajdžanskih trenera kroz zajednički rad s Dinamovim stručnjacima u razvoju igrača.

Potpisivanje ugovora o suradnji održano je u Plavom salonu na stadionu Maksimir. Sabah FC predstavljali su predsjednik kluba Maksud Adigozalov, direktor selekcije Ilgar Israfilov i azerbajdžanki veleposlanik Fahradin Gurbanov, dok su u delegaciji Dinama bili predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras, članica Uprave Amra Peternel, direktor Nogometne škole Damir Krznar i njegov zamjenik Anđelko Ivanjko.

Hrvatska je vrlo popularna u svijetu, a suradnja s Dinamom je veliki doprinos azerbajdžanskom nogometu. Osim toga želim istaknuti da su prošli i sadašnji treneri reprezentacije Azerbajdžana bili hrvatski reprezentativci (Robert Prosinečki i Nikola Jurčević) – izjavio je veleposlanik Azerbajdžana u Hrvatskoj, g. Fahradin Gurbanov.

Nama je ovo jedno veliko zadovoljstvo, potpisati ugovor o suradnji s velikim klubom kao što je Dinamo Zagreb. Ova suradnja je plod dobrih diplomatski odnosa između Hrvatske i Azerbajdžana – izjavio je predsjednik Sabah FC g. Adigozalov. 

Ovo je tek prvi korak uspješne suradnje, ne samo između dva kluba nego i između dvije države – dodao je na kraju predsjednik Dinama g. Mirko Barišić.

 

Kopirano!